Wederom nieuwe Digitale Reclamemast bij Breda

Geplaatst op: 06-10-2020

Wederom nieuwe Digitale Reclamemast bij Breda

Hillenaar Outdoor zet uitbreiding netwerk door

Wederom nieuwe Digitale Reclamemast bij Breda

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor zet investeringen in nieuwe Digitale Reclamemasten door. In oktober wordt wederom een nieuw object van het bedrijf operationeel nabij Breda. ,,Eerder al kondigden we een mast langs de A16 aan. Deze is inmiddels actief. Nu komt daar een prachtige nieuwe locatie bij langs de A58”, zegt directeur Jeroen Hillenaar. Zijn Out-of-Home onderneming laat zich niet remmen door de huidige crisis. ,,Outdoor blijft onverminderd relevant voor adverteerders. De nieuwe Digitale Reclamemast langs de A58 is met een bereik van meer dan 400.000 passanten per week een waardevolle aanvulling op ons portfolio.”

Hillenaar onderstreept bij elke aankondiging dat hij inzet op kwalitatieve uitbreiding van het netwerk. ,,Dat geldt voor alle aspecten die met onze objecten te maken hebben”, benadrukt hij. ,,Alles moet kloppen. Allereerst natuurlijk het bereik en de impact van een Digitale Reclamemast. Dat moet groot zijn. Adverteerders hebben er immers belang bij om in korte tijd veel mensen te bereiken.” De nieuwe mast langs de A16 staat tussen Breda en Roosendaal. ,,Niet alleen het feitelijke bereik is essentieel, dat geldt ook voor het karakter ervan. De nieuwe mast staat in een economisch zeer relevante regio die volop in ontwikkeling is. Een gebied dus dat interessant is voor adverteerders. Ze bereiken een doelgroep die ertoe doet.” Hillenaar Outdoor wil daarnaast kwaliteit uitstralen. ,,Onze objecten zijn in die zin complementair aan de boodschap die erop vertoond wordt.” In andere woorden: ,,De Digitale Masten die we ontwikkelen zijn voorzien van een modern en innovatief design. Het nieuwe object langs de A16 is daarop geen uitzondering. De mast ‘hangt’ over de weg, weggebruikers kunnen er niet omheen. Tegelijkertijd past het design in de omgeving en doet daar op geen enkele manier afbreuk aan. Het samenspel tussen deze elementen is een belangrijk speerpunt bij de verdere ontwikkeling van ons netwerk.” Het einde daarvan is nog niet in zicht. ,,Er komen nog veel meer Digitale Masten bij. Hillenaar Outdoor groeit razendsnel.”

Investeren
Hillenaar licht een tipje van de sluier op waar het gaat om nieuwe masten. ,,Maastricht en Den Haag staan hoog op ons verlanglijstje. We komen daarover snel met nieuwe informatie.” Het bedrijf zet op geen enkele manier een rem op investeringen, in een tijd waarin andere bedrijven juist de broekriem aanhalen. ,,Ook wij ondervinden natuurlijk de effecten van Corona”, zegt Hillenaar daarover. ,,Maar stil staan is geen optie. Adverteerders zetten op dit moment nog volop campagnes bij ons in. Bovendien gaat ook de huidige crisis – hoe heftig deze ook is – weer voorbij. Op dat moment moet je als onderneming klaar zijn om door te schakelen. En dat zijn wij met ons hele team. Hillenaar Outdoor kondigt vrijwel maandelijks nieuwe Digitale Reclamemasten aan in alle delen van Nederland. We zijn inmiddels één van de grootste spelers op dit gebied. Zowel landelijk als regionaal kunnen we adverteerders zeer goed bedienen.” En altijd met maatwerk, zegt hij. ,,Effectiviteit en impact zijn onze kernwaarden.” Hij noemt daarbij direct zijn sales team. ,,Dat bestaat stuk voor stuk uit mensen die hun vak verstaan. Wij zetten altijd een stap extra voor onze klanten. Juist in deze tijd is dat belangrijker dan ooit.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17