Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze Digitale Reclamemasten? Neem dan nu contact op en ontvang een voorstel op maat van één onze accountmanagers.

  Door op de knop ‘Versturen’ te klikken ga ik akkoord dat Hillenaar Outdoor BV mijn gegevens gebruikt voor zakelijke doeleinden. Mijn gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn opdracht.

  Objectontwikkeling

  Ben je in het bezit van een locatie die zich bij uitstek leent voor een buitenreclame object? Dan horen we graag! Belangrijk is dat de locatie zich in de directe nabijheid van een weg bevindt met veel traffic. Hillenaar Outdoor heeft veel ervaring met de ontwikkeling van objecten en de benodigde vergunningen. We beoordelen snel of een locatie potentie heeft, vervolgens kijken we samen naar een werkbaar model.

  Storing melden

  Storingen en schades zijn helaas niet altijd te voorkomen. Mocht er onverhoopt een storing zichtbaar zijn in één van onze digitale schermen dan horen wij dit graag! Een storing melden kan via telefonisch of via het contactformulier.

  Hillenaar Outdoor

  Zijldijk 24B
  2352 AB Leiderdorp
  Tel. 085 486 1122
  E-mail: info@hillenaar.nl