Contact

Contactformulier

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze digitale reclamemasten?
Vul onderstaand formulier in en één van onze accountmanagers neemt snel contact met je op!

Als je een vraag hebt over objectontwikkeling, of een storing of schade wilt melden, klik hier.

  Door op de knop ‘Versturen’ te klikken ga ik akkoord dat Hillenaar Outdoor BV mijn gegevens gebruikt voor zakelijke doeleinden. Mijn gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn opdracht.

  Objectontwikkeling

  Ben je in het bezit van een locatie die zich bij uitstek leent voor een buitenreclame object? Dan horen we dat graag! Voorwaarde is dat de locatie zich in directe nabijheid van een weg bevindt met veel verkeersstromen. Hillenaar Outdoor heeft veel ervaring met de ontwikkeling van objecten en de benodigde vergunningen. We beoordelen of een locatie potentie heeft en daarna kijken we naar een werkbaar model. 

  Storing of schade melden

  Storingen en schades zijn helaas niet altijd te voorkomen. Mocht er onverhoopt een storing of schade zichtbaar zijn in één van onze digitale schermen dan horen wij dit graag. Een storing of schade melden kan telefonisch of via het contactformulier. 

  Opdemast.nl

  Via onze dochteronderneming Opdemast.nl maken wij snelwegreclame bereikbaar voor iedereen. Zowel voor de wat kleinere ondernemers, als voor particulieren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op Opdemast.nl.

  Hillenaar Outdoor
  Zijldijk 24b
  2352 AB Leiderdorp
  +31 (0)85- 486 1122