Dit zijn wij

Impact maken en gezien worden door je doelgroep, daar gaat het om! Hillenaar Outdoor is een toonaangevende partij in de Out-of-Home markt en dé specialist op het gebied van Digitale Reclamemasten. Al onze objecten staan langs drukke snelwegen. Denk bijvoorbeeld aan onze masten langs de A4 bij Schiphol, de A5 bij Amsterdam en de A12 bij Arnhem. Hiermee creëren we een enorm bereik.

Ons netwerk is geschikt voor grote landelijke adverteerders, maar ook inzetbaar voor regionale campagnes.
Ons team bestaat uit ervaren professionals die jullie graag kunnen en willen adviseren in maatwerk voor een optimaal bereik en zichtbaarheid.

Ook maken wij graag impact op het klimaat en kiezen wij steeds meer voor energie-neutrale masten.

Hillenaar is een toonaangevende partij in Digitale Reclamemasten en biedt hoogwaardige kwalitatieve digitale schermen om ervoor te zorgen dat de adverteerder impact kan maken en miljoenen mensen bereikt.

Het team

Het team van Hillenaar Outdoor bestaat uit mediaspecialisten die hun vak verstaan. Voor elke branche, elk budget en elke adverteerder bieden zij een passende campagne op maat. Daarin zijn we onderscheidend. Het gaat immers om resultaat en maximaal effect. Zeker nu. Op ons kantoor in Leiderdorp is tevens een marketing- en communicatie afdeling gevestigd. Een creatief team dat assisteert bij het creatief vormgeven van elke campagne. Desgewenst adviseert Hillenaar Outdoor graag bij de creatie van uw (digitale-) uiting. Alles met maximaal resultaat als doel.

Jeroen Hillenaar

Strategy Director

Peter Heemskerk

Chief Executive Officer

Bas Nieuwenburg

Chief Commercial Officer

Philip Meijer

Sales Director

Mischa Antonioli

Sales Manager

Ronald Stout

Sales Manager

Rick Jansen

Sales Manager

Michiel Planthof

Sales Manager

Tamara Lennards

Sales Manager

Tim van der Helm

Sales Assistant

Krista Bronkhorst

Sales Assistant

Brit Boonekamp

Creative Marketeer

Sabine Wiegerink

Creative Marketeer