Hillenaar Outdoor breidt uit met nieuwe locatie langs A9 in Beverwijk

Geplaatst op: 30-04-2024

Leiderdorp – Hillenaar Outdoor kondigt met enthousiasme aan dat het per 1 mei een nieuwe reclamemast zal toevoegen aan haar portfolio: Beverwijk A9. Deze strategische stap versterkt niet alleen de positie van Hillenaar Outdoor in de buitenreclamemarkt, maar betekent tevens de introductie van de exploitant op de snelweg A9.

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor

De nieuwe locatie biedt adverteerders een unieke kans om hun boodschap doeltreffend over te brengen aan een breed en gevarieerd publiek. Dankzij de positionering vlak langs de weg genereert de reclamemast maximale impact bij de ruim 330.000 passanten die wekelijks passeren. De A9 vormt een belangrijke verkeersader tussen Haarlem en Alkmaar. De mast is dan ook in te zetten voor een lokale campagne of in combinatie met andere objecten om een landelijk massabereik te genereren.

De recente toevoeging benadrukt de voortdurende toewijding van Hillenaar Outdoor aan het investeren in strategische locaties van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is de reclamemast bij Beverwijk A9 geüpgraded van analoog naar digitaal, wat adverteerders nog meer mogelijkheden biedt om hun advertenties creatief in te vullen. “Enkele jaren geleden hebben we bewust de overstap gemaakt naar digitale reclamemasten. Met deze digitale schermen geven we adverteerders de kans om op een creatieve manier in te spelen op actualiteiten, het weer of de tijd van de dag” aldus CEO Peter Heemskerk.

Bekijk deze locatie hier!

Of bekijk de video via deze link op Youtube.

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17