Wederom uitbreiding bij Hillenaar Outdoor: Roosendaal A17

Geplaatst op: 14-02-2024

Leiderdorp – Hillenaar Outdoor zet in 2024 haar indrukwekkende groeistrategie voort. Per 1 maart voegt de exploitant wederom een nieuwe digitale reclamemast toe aan het portfolio. De locatie bevindt zich langs de A17 bij Roosendaal. Deze toevoeging markeert een uitbreiding van het portfolio naar 62 digitale schermen op A-locaties en betekent de introductie op een voor Hillenaar Outdoor nieuwe snelweg.

Roosendaal A17

De strategisch geplaatste reclamemast Roosendaal A17 biedt adverteerders de mogelijkheid om hun boodschap effectief te communiceren met een breed publiek, gezien de locatie langs deze drukke snelweg. Bovendien bevindt de mast zich in de nabijheid van Designer Outlet Roosendaal, waardoor adverteerders de kans krijgen om zichtbaar te zijn bij het winkelend publiek. Met indrukwekkende 800×480 pixels grote digitale schermen wordt maximale zichtbaarheid gegarandeerd en bereiken adverteerders wel 213.000 passanten per week.

Deze recente toevoeging benadrukt de voortdurende toewijding van Hillenaar Outdoor aan het investeren in strategische locaties. Peter Heemskerk, CEO van Hillenaar Outdoor, benadrukt: “We zetten ons voortdurend in om onze relevantie te vergroten. Dit realiseren we niet alleen door ons netwerk uit te breiden, maar ook door te investeren in technologie en onderzoek. Hierdoor groeit niet alleen het bereik van onze adverteerders, maar creëren we ook inzicht in de relevantie van dat bereik. Op die manier verstevigt onze positie in de Nederlandse out of home markt.”

Bekijk de locatie hier!

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17