Opnieuw duurzame uitbreiding bij Hillenaar Outdoor

Geplaatst op: 06-04-2022

Opnieuw duurzame uitbreiding bij Hillenaar Outdoor

LEIDERDORP – Out-of-home onderneming Hillenaar Outdoor gaat door op de ingeslagen weg. Het bedrijf kondigt wederom uitbreiding aan in de vorm van een nieuwe Digitale Reclamemast. Dit keer langs de A18 bij Doetinchem. CEO Peter Heemskerk is trots. ,,Deze mast is honderd procent energieneutraal en onderstreept het belang dat we hechten aan duurzaamheid.” Daarnaast is de commerciële relevantie van deze locatie erg groot. ,,Er komen bijna 300.000 passanten per week voorbij.”

Hillenaar Outdoor kondigt voortdurend nieuwe Digitale Reclamemasten aan. ,,We nemen daarbij onze verantwoordelijkheid waar het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen”, verklaart Heemskerk. De huidige uitbreiding bij Doetinchem is daar een goed voorbeeld van, aldus de CEO. ,,Deze mast is voorzien van immense LED schermen die energiezuinig zijn. Zonlicht wordt afgebroken voordat het op de panelen terechtkomt waardoor minder energie nodig is.” Het resterende verbruik wordt volledig gecompenseerd door nieuwe zonnepanelen. Hillenaar Outdoor beoordeelt nieuwe locaties vanzelfsprekend ook op basis van impact voor adverteerders, legt Heemskerk uit. ,,Ook op dat punt scoort de mast A18 zeer goed. Hij is vlak naast de snelweg gesitueerd en daardoor vanuit beide rijrichtingen perfect zichtbaar. Het gaat bovendien om de drukste snelweg van de achterhoek waar dagelijks zeer veel woon/werk verkeer gebruik van maakt. De schermen zijn maar liefst 50 m2 groot en hangen op ruim zestien meter hoogte. Een ideale setting dus om zichtbaar te zijn en bereik op te bouwen. De nieuwe locatie is tot stand gekomen in samenwerking met MDH on screen media.”

Massamedium
Het is niet de eerste keer dat Hillenaar Outdoor een energie neutrale mast aankondigt. In februari werd reeds een vergelijkbare toevoeging langs de A28 bij Assen aangekondigd. ,,We groeien snel verder en blijven in hoog tempo nieuwe locaties toevoegen. Alle Digitale Reclamemasten kunnen individueel geboekt worden maar ook als onderdeel van een grote landelijke campagne.” Buitenreclame wordt steeds belangrijker, zegt Heemskerk. ,,Het is tegenwoordig het massamedium bij uitstek. Een landelijke ronde van Digitale Reclamemasten bij Hillenaar Outdoor resulteert in een miljoenenbereik. Waar andere media versnipperd zijn waar het gaat om doelgroepen en bereik, kun je met onze masten nog echt de massa bereiken.” Creatieve campagnes zijn daarbij relatief eenvoudig te implementeren. ,,De masten zijn immers digitaal. Dus adverteerders kunnen hun boodschap – ook tijdens campagnes – altijd aanpassen. Denk aan daarbij aan elementen als verkeersdrukte, het weer of de actualiteit. Die flexibiliteit is voor Hillenaar Outdoor heel belangrijk.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17