Maak kennis met onze nieuwe accountmanager, Tjash!

Geplaatst op: 05-02-2024

Met veel plezier verwelkomen wij Tjash in het Hillenaar team. Sinds begin dit jaar versterkt zij het salesteam als accountmanager. Door de snelle groei van Hillenaar is er extra ondersteuning gewenst bij de adverteerders rondom onze objecten. De eerste weken zijn voorbijgevlogen, en haar komst voelt al heel vertrouwd. Tijd voor een korte voorstelronde!

Salesmanager-Tjash

Hi, ik ben Tjash en ik ben onlangs begonnen als accountmanager. Met 28 jaar op de teller en mijn thuisbasis in Gouda, ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig. Of het nu gaat om skiën, mountainbiken, padel of een stevige workout in de sportschool; ik vind het heerlijk. In het weekend geniet ik van winkelen of lekker eten in een gezellig restaurant. Bij mooi weer kun je me vaak vinden op het strand, echt mijn favoriete plek.

Mijn eerste indruk van Hillenaar is een gezellige club mensen. Waar iedereen ontzettend hard werkt om Hillenaar verder te laten groeien, maar wanneer nodig altijd tijd is om elkaar te helpen. De sfeer is echt goed, één van de redenen waarom ik mij direct heb opgegeven voor de skitrip in maart! Ik kijk uit naar een leuke tijd bij Hillenaar.

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17