Van der Valk International werkt samen met Hillenaar Outdoor in Hoorn

Geplaatst op: 07-02-2023

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor exploiteert per direct een nieuwe digitale reclamemast in Noord-Holland. ,,Deze staat langs de A7 bij Hoorn”, vertelt CEO Peter Heemskerk. ,,De mast is het resultaat van een nauwe samenwerking met Van der Valk International. Deze hotelketen exploiteert een vestiging langs de A7 en het object staat op hun terrein.” De digitale reclamemast heeft twee schermen van 66m2. ,,Beide zijden zijn perfect zichtbaar voor passanten.”

Heemskerk is opgetogen over de nieuwe aanwinst van zijn bedrijf. ,,Het gaat om de eerste digitale reclamemast boven Amsterdam die we exploiteren. Daarmee is dit heel concreet een strategische en waardevolle uitbreiding van ons portfolio.” De toevoeging is het resultaat van een zeer constructieve samenwerking met Van der Valk International, benadrukt Heemskerk. ,,Zij hebben de locatie en wij de expertise waar het gaat om out-of-home media. Een win-win situatie dus.” Het blijft naar alle waarschijnlijkheid dan ook niet bij Hoorn. ,,We hopen deze samenwerking in de toekomst uit te breiden naar meerdere locaties. Heemskerk is voor nu echter vooral blij met Hoorn. ,,Het gaat om een absolute A locatie.”

Kop van Noord-Holland
Onder adverteerders is inmiddels genoegzaam bekend dat Hillenaar Outdoor uitsluitend inzet op kwalitatieve uitbreiding, zegt Heemskerk. ,,We streven naar locaties die aantoonbaar van meerwaarde zijn en veel bereik genereren. De A7 bij Hoorn is daar een perfect voorbeeld van.” Deze snelweg verbindt de afsluitdijk met Amsterdam. ,,Er wordt intensief gebruik van gemaakt. Zowel door zakelijk als toeristisch verkeer. Het is daarmee een zeer relevante locatie om zichtbaar te zijn voor uiteenlopende adverteerders. Wekelijks bereiken adverteerders ruim 310.000 passanten via deze mast.” De kop van Noord-Holland was tot dusver nog geen onderdeel van het netwerk van Hillenaar Outdoor. ,,Al langer zochten we naar geschikte locaties om daar verandering in te brengen. Dat is nu eindelijk gelukt.” Het gaat om de tweede uitbreiding die Hillenaar Outdoor in 2023 aankondigt. Eerder werd bekend gemaakt dat de out-of-home onderneming een nieuwe locatie krijgt langs de A16 bij Breda.

Reclamemast van Hillenaar Outdoor bij het Van der Valk hotel Hoorn, langs de A7.

Bekijk deze locatie hier.

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17