Hillenaar Outdoor zet groei door in 2023 met unieke nieuwe locatie bij Breda

Geplaatst op: 10-01-2023

Leiderdorp – Out-of-Home organisatie Hillenaar Outdoor begint het jaar sterk met de opening van een nieuwe, unieke locatie. De nieuwe mast, De Triple, bevindt zich langs de A16/A58 bij Breda. Met ruim 1,3 miljoen passanten per week heeft deze locatie het grootste bereik van alle masten in het portfolio van Hillenaar Outdoor. Met drie schermen, die synchroon aan elkaar draaien, zijn adverteerders zichtbaar vanaf zes verschillende snelwegen. De Triple Breda A16/A58 wordt vanaf de tweede week van januari in gebruik genomen.

CEO Peter Heemskerk is trots op de uitbreiding: “Deze nieuwe locatie is een fantastische toevoeging aan ons portfolio”, aldus Heemskerk, “gezien de zichtbaarheid vanaf zes verschillende snelwegen is deze mast een enorme aanwinst voor zowel landelijke als internationale campagnes.” De toevoeging van De Triple Breda A16/A58 onderstreept wederom de groeiambitie van het bedrijf. De CEO benadrukt: “We blijven A-locaties toevoegen aan ons aanbod. Juist in economisch onzekere tijden moet je je als mediaexploitant onderscheiden. Wij doen dat door ons netwerk voortdurend uit te breiden, en daarmee ook het bereik van onze adverteerders.”

Hillenaar Outdoor groeit

Het bereik van Hillenaar Outdoor groeide in 2022 al met 30%. Met de aanwinst van De Triple Breda A16/A58 zet de Out-of-Home exploitant deze trend meteen in de eerste weken van 2023 door. De teller van Hillenaar Outdoor staat inmiddels op 44 digitale schermen, welke individueel of als netwerk te boeken zijn. Met het Maximaal Digitaal pakket – waar De Triple Breda A16/A58 ook onderdeel van uitmaakt – komt het bereik van een campagne uit op 12 miljoen passanten per week. Heemskerk: “De positie van Hillenaar Outdoor in de Nederlandse out-of-home markt wordt steeds sterker. Het is goed om te zien dat ook adverteerders dat herkennen en steeds vaker de weg naar Hillenaar Outdoor weten te vinden.”

Reclamemast van Hillenaar Outdoor langs de A16 en A58 bij Breda.

Bekijk deze locatie hier.

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17