Hillenaar Outdoor wordt 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport

Geplaatst op: 15-06-2023

Foto v.l.n.r.: Jan Knaap (manager partnerships Fonds Gehandicaptensport), Peter Heemskerk (CEO van Hillenaar Outdoor, Nike Boor (directeur van Fonds Gehandicaptensport) en Philip Meijer (Sales Director Hillenaar Outdoor)

Hillenaar Outdoor wordt 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport

Leiderdorp – Hillenaar Outdoor kondigt vol enthousiasme aan dat het 1% FairShare® partner is geworden van Fonds Gehandicaptensport. Deze nieuwe samenwerking benadrukt de toewijding van Hillenaar Outdoor om bij te dragen aan maatschappelijke doeleinden. Met als specifieke doel om de integratie van sporters met een beperking te bevorderen en het bewustzijn over inclusiviteit in de sportwereld te vergroten.

Peter Heemskerk – CEO van Hillenaar Outdoor – en Philip Meijer – Sales Director bij Hillenaar Outdoor en initiator van deze deal – zijn trots op de samenwerking. Heemskerk: “We zijn zeer verheugd om 1% FairShare® partner te worden van Fonds Gehandicaptensport. Bij Hillenaar Outdoor willen we actief bijdragen aan de maatschappij. Wij willen Fonds Gehandicaptensport helpen in hun doel om de toegankelijkheid en mogelijkheden in de gehandicaptensport vergroten, zodat iedereen kan genieten van de voordelen die sport biedt.”

Nike Boor – directeur van Fonds Gehandicaptensport – is zeer blij met deze nieuwe 1% FairShare partner. “De sportparticipatie in Nederland van sporters met een beperking blijft nog ver achter. Door de samenwerking met Hillenaar Outdoor als 1% FairShare® partner maken we samen een vuist om hier verandering in aan te brengen. En daarmee sport voor mensen met een beperking vanzelfsprekend te maken in Nederland.”

Met een uitgebreid netwerk van reclamemasten door heel Nederland heeft Hillenaar Outdoor een unieke positie om bewustwording te creëren en het belang van gehandicaptensport te benadrukken. Door advertentieruimte beschikbaar te stellen, zal Hillenaar Outdoor Fonds Gehandicaptensport ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid en het bereik van de organisatie.

Hillenaar Outdoor ziet deze samenwerking als een waardevolle gelegenheid om een positieve impact te hebben op de gehandicaptensport en de bredere gemeenschap. “Daarnaast zijn wij er natuurlijk trots op deel uit te maken van een selectie van vooraanstaande A-merken, waaronder Sportlife, Allianz Direct, ABN AMRO en Coca-Cola, die de missie en waarden van Fonds Gehandicaptensport delen,” aldus Peter Heemskerk.

Over Hillenaar Outdoor

Hillenaar Outdoor is een vooraanstaand bedrijf in de buitenreclame-industrie. Met een uitgebreid netwerk van reclamedragers in Nederland biedt Hillenaar Outdoor innovatieve oplossingen op het gebied van buitenreclame. Het bedrijf heeft een sterke toewijding om bij te dragen aan maatschappelijke doeleinden en streeft naar een inclusieve samenleving.

Over Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor hen is helaas nog niet vanzelfsprekend. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk en de aanschaf van bijvoorbeeld een sporthulpmiddel kan een flinke barrière zijn. Om deze achterstandspositie van de gehandicaptensport in Nederland te verbeteren heeft Fonds Gehandicaptensport het concept 1% FairShare® ontwikkeld. Met deze regeling wordt het bedrijfsleven gevraagd om 1% bovenop hun totale sportsponsoring budget te investeren in de gehandicaptensport. In Nederland sporten bijna 5 miljoen mensen bij een sportvereniging, die aangesloten is bij een sportbond. Van deze sporters hebben circa 50.000 een handicap. Dit betekent dus dat 1% van alle aangesloten sporters in Nederland een handicap heeft.

Meer weten over Fonds Gehandicaptensport en het 1% FairShare partnership? Lees verder op hun website.

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17