Hillenaar Outdoor voegt ‘Zuurstok’ toe aan portfolio

Geplaatst op: 22-12-2020

Hillenaar Outdoor voegt ‘Zuurstok’ toe aan portfolio

LEIDERDORP – Het is zonder twijfel een paradepaardje. Hillenaar Outdoor voegt per direct een Digitale Reclamemast langs de A12 bij Den Haag toe aan het netwerk. Het object is – vanwege het opvallende design – bekend als ‘de Zuurstok’ en heeft met ruim 491.000 passanten per week een groot bereik. ,,Iedereen in de mediawereld kent deze mast”, zegt directeur Jeroen Hillenaar. ,,De locatie is erg gewild bij adverteerders. Bovendien heb ik een historische band met deze Digitale Reclamemast. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee.”

Hillenaar Outdoor gaat door met het aankondigen van nieuwe investeringen. ,,Ik ben trots op het team dat dit mogelijk maakt”, vervolgt hij. ,,We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe locaties die van meerwaarde zijn voor ons netwerk. En daarmee vanzelfsprekend voor onze adverteerders.” Gisteren is ‘de Zuurstok’ live gegaan. Een bekende Digitale Reclamemast bij de A12 in Den Haag. ,,Absoluut een eyecatcher”, aldus Hillenaar. ,,En een object met een verhaal. Het was bij mijn vorige bedrijf ooit de eerste mast die ik exploiteerde.” Anno 2020 zijn Digitale Reclamemasten de belangrijkste focus van het mediabedrijf. ,,Dat was vroeger anders”, herinnert Hillenaar zich. ,,In mijn agenda zit een muntje dat ik het ‘mastmuntje’ noem. In 2002 heb ik dat opgegooid om te bepalen om al dan niet te investeren in dit mediumtype.” Het muntje is positief gevallen. ,,Daarmee werd ‘de Zuurstok’ de eerste mast die ik ooit had.” Na enkele jaren onder zijn hoede, kwam het object in andere handen. Daarin komt nu verandering. ,,We hebben er een Digitale Reclamemast van gemaakt die per direct beschikbaar is voor adverteerders van Hillenaar Outdoor. Met recht een waardevolle aanvulling. Het object trekt de aandacht en de locatie – in Den Haag en midden in de randstad – is zeer relevant. Deze toevoeging markeert opnieuw een belangrijk moment in onze groei strategie.” In de markt is deze transfer niet onopgemerkt voorbij gegaan. ,,Er staan al veel boekingen op deze Digitale Reclamemast. De impact is dan ook erg groot. Ik ben blij dat ‘de Zuurstok’ terug is bij Hillenaar Outdoor.”

Massamedium
De keuze voor Digitale Reclamemasten als voornaamste focus, bleek de juiste. ,,Out-of-home communicatie is eigenlijk het enige massamedium in Nederland. De rest van het medialandschap is erg versnipperd. Terwijl veel bedrijven nog altijd de behoefte hebben om in korte tijd een grote en vaak brede doelgroep te bereiken. Tegen acceptabele kosten. Digitale Reclamemasten lenen zich daar bij uitstek voor.” De naderende feestdagen bewijzen zijn gelijk. ,,Er wordt – gelukkig – massaal voor dit mediumtype gekozen. De tijdslots van onze masten lopen heel snel vol in de richting van de kerstvakantie.” Hij wijst op de creatieve toepassingen die mogelijk zijn. ,,Vroeger moest je een doek drukken. Daar zat vanzelfsprekend een levertijd op en de boodschap was statisch. Tegenwoordig kun je met digitale uitingen werken die tot vlak voor en zelfs tijdens de campagne aan te passen zijn aan de actualiteit. Denk aan het weer of verkeersdrukte bijvoorbeeld. Alles is veel flexibeler”, zegt Hillenaar. ,,Bovendien kun je uitingen veel origineler en licht bewegend presenteren aan de doelgroep. Hetgeen de impact groter maakt. Ons marketingteam adviseert adverteerders daar desgewenst graag over.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17