Hillenaar Outdoor voegt scherm langs A44 toe aan portfolio

Geplaatst op: 14-06-2022

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor voegt een digitaal scherm langs de A44 toe aan het portfolio van de onderneming. Het bedrijf heeft dat vandaag bekend gemaakt. ,,Deze snelweg staat al langer op ons verlanglijstje”, zegt CEO Peter Heemskerk. ,,Het is een belangrijke verkeersader die Den Haag verbindt met de A4.” Het scherm is vanaf 1 juli actief maar kan nu al door adverteerders geboekt worden.

Heemskerk is opgetogen over het nieuwe object dat tot stand is gekomen door een samenwerking met Bereik.nl. ,,De locatie bevindt zich middenin de randstad. Er komen per week ruim 374.000 passanten langs. Daarmee is de relevantie voor adverteerders enorm groot.” Langs die meetlat legt de CEO voortdurend de uitbreiding van het netwerk. ,,Wij focussen onze strategie op duurzame en relevante uitbreiding van ons portfolio. Nieuwe locaties moeten aantoonbaar van meerwaarde zijn voor onze adverteerders.” De A44 voldoet aan onze criteria. ,,Het gaat om een scherm dat impact genereert. Wij exploiteren het object in samenwerking met Bereik.nl. Hillenaar Outdoor bedient landelijke adverteerders en Bereik.nl blijft verantwoordelijk voor regionale klanten.” Het scherm is gesitueerd aan de gevel van het Hilton Garden Inn hotel en bevindt zich daarmee direct naast de snelweg. ,,Deze omgeving is voor ons erg kansrijk”, zegt Heemskerk. Het scherm hangt in de directe nabijheid van Leiden en op een steenworp afstand van Den Haag en Wassenaar. ,,Naast het scherm bevindt zich het gerenommeerde Corpus museum. Dagelijks passeren duizenden mensen deze locatie. Zowel zakelijk als in het kader van vrijetijdsbesteding.”

Vertrouwen De A44 is niet toevallig gekozen. ,,Hillenaar groeit snel maar in dit deel van de randstad waren wij nog niet sterk vertegenwoordigd”, legt Heemskerk uit. ,,Wij waren al langer in dit gebied op zoek naar een geschikt object dat aan onze eisen voldoet. Met het scherm aan de A44 geven wij invulling aan die ambitie.” Heemskerk heeft ondanks de turbulentie in de wereld vertrouwen in de economie. ,,Dat zie je terug in onze investeringen”, vervolgt hij. ,,Wij gaan onverminderd door met het uitrollen van nieuwe locaties die voor onze klanten en relaties van toegevoegde waarde zijn. De vraag naar buitenreclame is immers onverminderd groot. Adverteerders zoeken meer dan ooit naar media die daadwerkelijk voor massabereik zorgen. Bij digitale reclamemasten is dat aantoonbaar het geval.” Heemskerk blikt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. ,,In een versnipperd medialandschap kun je met buitenreclame nog echt een vuist maken en in één keer miljoenen mensen bereiken. Wij voorzien met Hillenaar Outdoor meer dan ooit in een behoefte.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17