Hillenaar Outdoor verovert Limburg met nieuwe mast bij Roermond

Geplaatst op: 03-08-2022

LEIDERDORP – De teller staat nu op vier locaties in de provincie Limburg. Hillenaar Outdoor exploiteert naast Maastricht, Echt en Venlo nu ook een Digitale Reclamemast langs de A73 bij Roermond. Vanaf 11 juli is het object – in de directe nabijheid van Designer Outlet Roermond – beschikbaar voor adverteerders. CEO Peter Heemskerk is trots: ,,Deze mast is voorzien van drie digitale schermen en dat is uniek. Het is een eyecatcher op een zeer commerciële locatie.”

De opmars van Hillenaar Outdoor gaat gestaag verder, lacht Heemskerk. Hij onderstreept de groeiambitie van de onderneming. ,,In heel Nederland breiden we voortdurend uit. Met de komst van de Digitale Reclamemast in Roermond zorgen we voor een nog stevigere positie in de provincie Limburg dan we al hadden. Hillenaar Outdoor wordt daarmee relevanter voor regionale adverteerders maar vanzelfsprekend ook voor landelijke partijen die Limburg meenemen in grote nationale campagnes.” Het bereik van de mast is enorm, aldus de CEO. ,,Dat komt door de bijzondere positionering. Direct naast een afslag en in de nabijheid van Designer Outlet Roermond. Dat zorgt voor heel veel recreatief verkeer. Ook uit het buitenland.”

Relevant bereik

Gemiddeld trekt het Designer Outlet meer dan acht miljoen bezoekers per jaar. ,,Wij profiteren daar natuurlijk van”, stelt Heemskerk. ,,Het gaat om relevant verkeer met een modaal inkomen of zelfs hoger, en in te delen in de shoppers categorie. Exposure onder deze doelgroep is voor adverteerders ontzettend interessant en kansrijk. Hillenaar Outdoor zet altijd in op relevant bereik zodat elke marketing euro maximaal effect sorteert. De Digitale Reclamemast bij Roermond is daar een perfect voorbeeld van. Ik ben er dan ook enorm blij mee.” De aanwinst in Limburg is het vervolg op een reeks eerdere uitbreidingen in onder meer de Randstad en het Noorden van het land. ,,Onze positie in het Nederlandse out-of-home landschap wordt steeds belangrijker. Ook adverteerders herkennen dat. Steeds meer partijen weten de weg naar Hillenaar Outdoor te vinden voor het uitrollen van hun campagnes.”

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17