Hillenaar Outdoor neemt digitale reclamemast in gebruik bij Breda

Geplaatst op: 09-09-2020

Hillenaar Outdoor neemt Digitale Reclamemast in gebruik bij Breda

LEIDERDORP – Wederom kondigt Hillenaar Outdoor uitbreiding aan. De out-of-home onderneming heeft op 31 augustus een Digitale Reclamemast in gebruik genomen langs de A16 bij Breda. ,,Een locatie met een zeer groot bereik”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,Er komen meer dan 650.000 passanten per week voorbij.” Zijn bedrijf verschoof onlangs de focus volledig naar Digitale Reclamemasten. ,,Deze toevoeging nabij Breda past goed in die strategie. En we kondigen binnenkort nog meer nieuwe locaties aan.”

De A16 is een belangrijke snelweg die Rotterdam verbindt met België. Het is één van de drukste verkeersaders in Nederland. ,,En daarmee een relevante weg voor adverteerders”, zegt Hillenaar. Zijn bedrijf exploiteert sinds deze maand een Digitale Reclamemast langs de A16, niet ver van Breda. ,,Deze mast is per direct beschikbaar voor adverteerders.” Niet alleen de locatie maakt dit object interessant. ,,De vormgeving is bijzonder. Deze mast heeft de vorm een boom. Dit is gedaan omdat het nabijgelegen bedrijventerrein de naam Treeport draagt. Het scherm omvat maar liefst 97 m2.” De zichtlijnen zijn optimaal. ,,Dat komt doordat de omgeving relatief rustig is. Er staan weinig gebouwen omheen die de aandacht afleiden. De mast valt op in het landschap. Automobilisten zien het object al van ver.” Met deze locatie voegt Hillenaar Outdoor opnieuw een populaire grenslocatie toe aan haar portfolio. ,,De nieuwe reclamemast bij Breda bevindt zich niet ver van grensovergang Hazeldonk. We exploiteren vergelijkbare objecten bij Venlo en Arnhem.” Hillenaar kan het niet genoeg benadrukken. ,,Ons bedrijf zet in op kwalitatieve uitbreiding. We investeren in locaties die het verschil maken voor adverteerders. Alles draait om relevant bereik. We kondigen op dit moment maandelijks een nieuwe locatie aan.” De A16 bij Breda past goed bij die strategie. ,,Het aantal passanten is met ruim 650.000 per week zeer groot. Dat geldt dus ook voor de impact van de boodschap die we op de mast communiceren.”

Bereik
Hillenaar Outdoor is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van Digitale Reclamemasten in Nederland. De out-of-home aanbieder is volledig gespecialiseerd in A locaties langs drukke snelwegen. ,,Eigenlijk is buitenreclame het enige echte massamedium dat nog is overgebleven”, zegt Hillenaar. ,,Je kunt het niet weg zappen of uitzetten. En het bereik is immens terwijl de kosten in relatie tot de impact laag zijn.” Daarin schuilt volgens de directeur het succes van zijn medium. ,,In hele korte tijd kun je een groot publiek bereiken. Dat is bijzonder geworden omdat het medialandschap erg versnipperd is. Dat geldt niet voor out-of-home communicatie.’’ Belangrijke voorwaarde is volgens Hillenaar de locatie. ,,Daarom besteden we daar veel aandacht aan. Alleen locaties met een heel hoog bereik komen voor de ontwikkeling van een mast in aanraking.” Alle nieuwe objecten zijn voortaan digitaal. ,,Dat is de toekomst. Adverteerders zijn flexibel en kunnen razendsnel inspelen op de actualiteit. Er zijn veel meer creatieve toepassingen mogelijk dan vroeger. Desgewenst helpen we daar graag bij.”

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17