Hillenaar Outdoor kondigt Digitale Reclamemast aan langs A15

Geplaatst op: 18-08-2020

Wederom uitbreiding van netwerk langs snelwegen

Hillenaar Outdoor kondigt Digitale Reclamemast aan langs A15

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor focust voortaan volledig op Digitale Reclamemasten langs snelwegen. In juli is het netwerk uitgebreid met een nieuw object langs de A15 bij Leerdam. ,,Een top locatie”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,De A15 is één van de belangrijkste verkeersaders in Nederland.” De Digitale Mast Leerdam is per direct te boeken door adverteerders. ,,Per week komen ruim 850 duizend passanten langs deze plek. Een mega bereik dus en een waardevolle aanvulling op ons portfolio.”

Het scherm van de mast omvat ruim 103 vierkante meter. ,,De kwaliteit is bovendien zeer hoog. Het beeld is haarscherp. Daarmee is de mast echt een eyecatcher waarmee je opvalt.” Hillenaar Outdoor zet voortdurend in op uitbreiding van het netwerk. ,,Elke maand komt er wel een mast bij. Kwaliteit is leidend. We zetten in op locaties die aantoonbaar van meerwaarde zijn voor adverteerders. Zodat elke marketing euro ook zinnig besteed wordt en effect sorteert.” De Digitale Mast langs de A15 is daar een goed voorbeeld van. ,,De traffic op deze locatie is zeer intensief. Dat is vanzelfsprekend een eerste vereiste. De A15 loopt van Rotterdam (Maasvlakte) naar Gorinchem en Tiel en sluit aan op de A325 richting Arnhem.” Een ideale plek voor adverteerders om zichtbaar te zijn omdat de snelweg een belangrijke verbinding vormt tussen de Rotterdamse haven en de rest van Europa, zegt Hillenaar. ,,De A15 doorkruist bovendien twee provincies: Zuid-Holland en Gelderland.” Een ander argument is de spreiding van de locaties. Ons portfolio moet een relevant deel van Nederland afdekken. ,,De nieuwe Digitale Mast bij Leerdam past bij die doelstelling omdat deze locatie goed aansluit bij landelijke campagnes op de rest van ons netwerk.” Daarnaast kan de Digitale Mast ook selectief worden ingezet. ,,Dat geldt voor al onze locaties. Flexibiliteit is altijd ons uitgangspunt. We gaan voor maximaal resultaat.” De komende maanden worden meer uitbreidingen bekend gemaakt. Het gaat onder meer om Digitale Reclamemasten langs de A12 in Den Haag, bij Breda Airport en langs de A2 bij Maastricht. Inmiddels zijn we één van de belangrijkste spelers waar het gaat om Digitale Masten langs snelwegen in Nederland.”

Trend
Hillenaar Outdoor kondigde onlangs aan dat Digitale Masten voortaan de belangrijkste focus van het bedrijf vormen. ,,Al langer signaleren we een trend in de richting van dit mediumtype. De vraag groeit.” De Corona crisis heeft dit proces versneld. ,,Met Digitale Reclamemasten kun je razendsnel schakelen en campagnes op een originele manier vormgeven. Daarnaast is deze vorm van out-of-home communicatie eigenlijk het enige overgebleven massamedium in Nederland”, betoogt Hillenaar. ,,Het bereik is spectaculair. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Leerdam dan gaat het om 850 duizend passanten per week. Immens dus. En daaraan bestaat bij adverteerders behoefte. Juist nu. Zodat de doelgroep snel kennis neemt van de boodschap. Op een zeer efficiënte manier zodat budgetten optimaal rendement opleveren.” De uiting die wordt toegepast is belangrijk, onderstreept Hillenaar. ,,Deze mag aan duidelijkheid niets te wensen overlaten en moet binnen een paar seconden de boodschap helder voor het voetlicht brengen. Op ons kantoor in Leiderdorp is een zeer ervaren creative team werkzaam dat hier desgewenst bij helpt. We beschikken bovendien over cases uit elke denkbare branche ter inspiratie.” 

Bekijk ook ander nieuws