Hillenaar Outdoor innoveert met “The Digital Truck”

Geplaatst op: 26-02-2020

Hillenaar LED Truck met Hillenaar kenteken

Hillenaar Outdoor innoveert met “The Digital Truck”

LEIDERDORP – Innovatief. Zo kan de nieuwe aanwinst van Hillenaar Outdoor het beste worden omschreven. Het buitenreclame bedrijf uit Leiderdorp exploiteert vanaf 2 maart een moderne mobiele, digitale Truck. Wat dat is? ,,Een splinternieuwe Volvo waarop een immens digitaal scherm geplaatst is”, zegt Jeroen Hillenaar. Hij is de eigenaar van The Digital Truck. ,,We brengen met deze truck outdoor media naar plekken met relevant publiek. Op een effectieve manier die aandacht trekt.”

Digitale innovatie staat al sinds de oprichting hoog in het vaandel van Hillenaar. Onder meer de TWINS Schiphol (digitale Reclamemasten langs de A4) en een immens digitaal Billboard in het centrum van Leiden zijn daar voorbeelden van. Onlangs maakte Hillenaar Outdoor bekend het portfolio uit te breiden met twee digitale schermen bij Dordrecht (A16 en N3). Het gaat stuk voor stuk om objecten met een groot bereik. ,,Adverteerders willen impact”, zegt Hillenaar. ,,Dat is ook het uitgangspunt van onze nieuwe Truck.” Deze Volvo vrachtwagen wordt op maat voor het bedrijf gemaakt en is vanaf 2 maart officieel in gebruik. ,,Het is een ongebruikelijke stap voor een outdoor onderneming om voor een dergelijke investering te kiezen. Maar ongebruikelijk betekent niet dat het niet slim is.” Hillenaar wijst op de vele toepassingen van de wagen. ,,We zoeken de doelgroep die bij de boodschap van een adverteerder past. En juist daar creëren we zichtbaarheid. Op een manier die past bij deze tijd.” De wagen is modern qua vormgeving en milieuvriendelijk. ,,Op de truck zijn zonnepanelen geplaatst die een bijdrage leveren aan de energie voor het scherm. De beelden die daarop vertoond worden zijn haarscherp en kunnen desnoods per uur worden aangepast. Het scherm heeft een formaat van 5 meter x 3 meter en leent zich bovendien voor allerlei creatieve uitingen.”

Relevante zichtbaarheid
De nieuwe Mobiele Digitale Truck kan worden geboekt als onderdeel van een campagne of selectief. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen rond evenementen, stelt Hillenaar. ,,We kunnen de wagen plaatsen bij onder meer beurzen, festivals, symposia of concerten. Of ad hoc langs een drukke verkeersader. Adverteerders bereiken zo heel gericht de doelgroep die past bij hun boodschap. En juist daarin schuilt de kracht van dit mediumtype.” Hillenaar Outdoor neemt het hele traject uit handen. ,,We bespreken de doelstelling samen met de adverteerder en stellen vervolgens een mediaplan op waarmee relevante zichtbaarheid gecreëerd wordt. We kunnen daarbij snel inspelen op de actualiteit. Denk bijvoorbeeld aan het weer of verplaatsing van bezoekersstromen.” Ook als het gaat om de content dan kan Hillenaar adviseren. ,,Wij hebben een speciale afdeling die niets anders doet dan het maken van digitale campagnes. We adviseren adverteerders desgewenst graag bij het realiseren van de optimale vormgeving zodat het effect maximaal is.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17