Hillenaar Outdoor groeit door: nieuwe Digitale Reclamemast langs A12

Geplaatst op: 24-11-2022

LEIDERDORP – Inflatie en economische turbulentie zorgen niet voor een rem op de ambitie van Hillenaar Outdoor. Dat stelt CEO Peter Heemskerk in het kader van wederom een toevoeging aan zijn netwerk. Het buitenreclame bedrijf heeft een nieuwe Digitale Reclamemast in gebruik genomen langs de A12 bij Arnhem. ,,We zien dat de vraag naar buitenreclame onverminderd groot is en blijft. Mits het om kwalitatieve locaties gaat die voor impact zorgen. De A12 bij Arnhem voldoet aan die criteria.” Hillenaar Outdoor exploiteert in totaal inmiddels meer dan 45 grote digitale schermen en is daarmee een speler van formaat op de out-of-home markt. 

Hillenaar Outdoor timmert aan de weg, benadrukt Heemskerk. ,,Of eigenlijk naast de weg”, lacht de CEO. ,,We blijven nieuwe Digitale Reclamemasten toevoegen aan ons portfolio en kijken voortdurend naar kansrijke locaties langs drukke verkeersaders.” De A12 omschrijft hij als een parel. ,,Deze snelweg vormt de belangrijkste verbinding tussen de randstad en Duitsland. De intensiteit van het verkeer op deze route maakt exposure voor adverteerders zeer relevant.” Hillenaar Outdoor exploiteert al langer een Digitale Reclamemast bij de A12. ,,Daar komt nu dus een tweede mast bij. Het gaat om waardevolle extra zichtbaarheid en een sterke toevoeging op het bestaande bereik van ons netwerk.” Zowel zakelijk verkeer als toeristen maken massaal gebruik van deze route. ,,Dit maakt specifieke campagnes voor bepaalde doelgroepen erg kansrijk. Bijvoorbeeld gericht op vakantiegangers. Daarnaast is de A12 een sterke toevoeging op landelijke campagnes.”

De nieuwe locatie in Arnhem is tot stand gekomen door een nieuwe samenwerking met Cellnex Telecom. Samen met Cellnex zijn we van plan om een groot aantal locaties op strategisch gelegen plaatsen in Nederland om te bouwen naar digitale reclamemasten. Net als Hillenaar heeft Cellnex duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We trekken gezamenlijk op in het verduurzamen van reclamemasten langs snelwegen. Peter Heemskerk voegt hier aan toe: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Cellnex Telecom en we zijn trots op de vele locaties die we gezamenlijk gaan oppakken’’

Adverteerders

Heemskerk laat zich niet hinderen door een enigszins afremmende economie. ,,Juist niet. In tegendeel”, stelt de CEO ferm. ,,Zeker in lastige tijden moet je als mediabedrijf onderscheidend zijn. Dat is waarom adverteerders kiezen voor Hillenaar Outdoor. Onze klanten weten dat we alleen inzetten op kwalitatieve exposure. Daarin willen we steeds sterker worden en dat betekent dat we volop blijven investeren in nieuwe objecten.” Desondanks merkt Heemskerk dat de markt verandert. ,,Adverteerders gaan nog meer dan voorheen erg zorgvuldig om met elke marketing euro. Dat is een ontwikkeling die voor ons alleen maar goed is. Wij zijn overtuigd van de kracht van ons netwerk en illustreren dat met hoge bereikcijfers en met objecten die aandacht trekken.” Hij is dan ook niet bang voor de economische turbulentie. ,,Het zorgt ervoor dat bedrijven nog vaker voor ons kiezen als het gaat om inzet van out of home campagnes. Resultaat en bereik zijn leidend. De Digitale Reclamemasten van Hillenaar Outdoor zijn daarbij een belangrijk instrument. Stuk voor stuk gaat het om A locaties die voor adverteerders een groot relevant bereik genereren.”

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17