Hillenaar Outdoor gaat verder als concessie-organisatie, Global neemt de exploitatie van het reclamemasten netwerk over

Geplaatst op: 26-08-2024


Amsterdam, 26 augustus – Per 1 september stopt Hillenaar Outdoor met haar marketing en sales activiteiten, Global neemt de exploitatie van de 66 digitale schermen langs de Nederlandse snelwegen over en breidt haar netwerk aanzienlijk uit. Hillenaar houdt de masten in beheer en bouwt verder aan de uitbreiding van het landelijke netwerk. Een samenwerking van formaat en een strategische keuze van beide.

De voormalige masten van Hillenaar Outdoor bieden een landelijke spreiding inclusief een prominente aanwezigheid in de vier grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met deze strategische uitbreiding beschikt Global over een nog breder scala aan buitenreclame objecten in Nederland. Van de bushokjes op straat tot aan de digitale schermen op tankstations, treinstations, in winkelcentra, winkelstraten, supermarkten en nu ook langs de Nederlandse snelwegen.

Ook voor Hillenaar Outdoor gaan er nieuwe deuren open. Door de marketing en sales onder te brengen bij Global kan de volledige focus worden verschoven naar inkoop en beheer van buitenreclame objecten. Zo blijven wij bouwen aan de vernieuwing van bestaande objecten en uitbreiding van het digitale buitenreclame netwerk.

Peter Heemskerk, CEO Hillenaar Outdoor: “Het is voor ons een logische stap die vooral in het belang is van onze adverteerders en de toekomst van ons portfolio. Door de exploitatie van onze objecten onder te brengen bij Global Media & Entertainment, stellen we onze klanten in staat om nog beter hun doelgroep te bereiken en kunnen we verder focussen op het beheer van de masten. Wij kijken met heel veel plezier en vertrouwen uit naar deze samenwerking.”

Eric Kip, managing director Global: “De snelwegmasten waren de laatste belangrijke schakel om alle toonaangevende vormen van buitenreclame aan te kunnen bieden. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid de consument gedurende de hele reis vanuit huis tot de eindbestemming op het juiste moment te bereiken. Hiermee spelen we perfect in op de groeiende vraag naar buitenreclame als enige echte massamedium.

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor