Hillenaar Outdoor breidt opnieuw uit met digitale reclamemast langs de A16 bij Hazeldonk

Geplaatst op: 15-08-2023

Leiderdorp – Hillenaar Outdoor zet haar groeistrategie voort met de introductie van een nieuwe locatie langs de A16. De gloednieuwe mast, genaamd Hazeldonk II A16, versterkt het imposante portfolio van Hillenaar Outdoor en brengt het totaal aantal schermen nu op 60.

Hazeldonk II A16

De Hazeldonk II A16 bevindt zich op een strategische locatie vlak bij de drukke grensovergang met België en is daarom een interessante toevoeging aan het porfolio van Hillenaar. Via deze reclamemast bereiken adverteerders 300.000 passanten per week die zich bewegen tussen België, Rotterdam en Breda.

Deze nieuwe uitbreiding maakt onderdeel uit van de overname van OOHA Media, welke eerder deze maand al zorgde voor een enorme groei van het portfolio van Hillenaar. Dat het bedrijf met deze aanbesteding direct de stijgende lijn voortzet, benadrukt de groeistrategie van de organisatie. “Hillenaar Outdoor blijft investeren in strategische locaties zoals de Hazeldonk II A16 mast,” aldus Peter Heemskerk, CEO van Hillenaar Outdoor. “Ons totaal staat nu op 60 digitale schermen, allemaal gepositioneerd langs drukke verkeersaders in Nederland.”

Bekijk de nieuwe locatie hier.

Bekijk ook ander nieuws

Reclamemast-Beverwijk-Hillenaar-Outdoor
hillenaar outdoor
Roosendaal A17