Hillenaar Outdoor breidt netwerk uit in Limburg

Geplaatst op: 24-03-2021

Hillenaar Outdoor voegt ‘Zuurstok’ toe aan portfolio

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor onderstreept opnieuw de ambitie van het bedrijf. In maart breidt de onderneming wederom het netwerk van Digitale Reclamemasten uit. Dit keer met een mast langs de A2 bij Maastricht. ,,Het object is voorzien van een scherm dat bijna 100 m2 omvat”, vertelt Jeroen Hillenaar. In combinatie met het bereik van de mast zorgt dit voor veel impact, aldus de directeur. ,,Per week passeren meer dan 350.000 mensen deze Digitale Reclamemast. De locatie is dan ook zeer relevant voor onze adverteerders.” Hillenaar Outdoor exploiteert nu in totaal zeventien reclamemasten in heel Nederland.

De onderneming van Hillenaar is volop in beweging. Uitbreiding van het bestaande netwerk blijft daarbij een belangrijk speerpunt. ,,Maastricht stond in dat kader al lang op onze verlanglijstje. Gelukkig kunnen we deze stad nu eindelijk aan ons portfolio toevoegen.” De Digitale Reclamemast Maastricht A2 – de officiële naam van het nieuwe object – staat op het terrein van Maastricht Airport. ,,De realisatie van de mast is dan ook tot stand gekomen in samenwerking met de luchthaven. We richten ons op beide rijrichtingen. Dus zowel de rijrichting Geleen als Maastricht.” Het is niet toevallig dat Hillenaar Outdoor uitbreidt in Limburg. ,,Adverteerders zoeken plekken waar ze op een relevante manier hun doelgroep kunnen bereiken. De mast langs de A2 leent zich daar bij uitstek voor.” Hillenaar wijst op het toerisme. ,,Per jaar komen ruim drie miljoen toeristen naar Maastricht. Een groot deel daarvan gebruikt de A2 om naar de stad te reizen. De Limburgse hoofdstad is ook los van het toerisme belangrijk. Er wonen ruim 120.000 mensen. Het culturele leven is er zeer veelzijdig. In de stad vinden talloze mega evenementen plaats. Denk bijvoorbeeld aan de TEFAF in het MECC en de concerten van André Rieu op het Vrijthof.” Daarnaast heerst in Maastricht veel economische bedrijvigheid en is het een universiteitsstad. ,,Deze combinatie van factoren maakt zichtbaarheid in de regio voor adverteerders van belang. De Digitale Reclamemast langs de A2 is in dat opzicht met recht een massamedium waarmee bovendien razendsnel op de actualiteit kan worden ingespeeld. Het scherm is immers digitaal.”

Focus
De Digitale Reclamemast A2 Maastricht is niet het enige object dat Hillenaar Outdoor exploiteert in Limburg. ,,We hebben tevens een mast langs de A2 bij Echt en langs de A67 bij Venlo. Voor partijen die dekking zoeken in de regio zijn dus efficiënte combinaties mogelijk. Daarmee wordt razendsnel bereik onder de beoogde doelgroep opgebouwd.” Hillenaar is trots op de snelle groei van zijn aanbod. ,,Ondanks Corona zijn we in staat gebleken om fors te blijven investeren. Dat is belangrijk. We willen zowel van betekenis kunnen zijn voor adverteerders die heel specifiek –  gericht op bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep of regio – willen adverteren, als voor partijen die landelijk campagne voeren gericht op de massa. Beide doelstellingen kunnen we faciliteren.” Met grote regelmaat worden nieuwe Digitale Reclamemasten aangekondigd. ,,Afgelopen zomer is onze focus volledig naar dit mediumtype verschoven. Dat is niet zomaar gedaan. We merken dat bedrijven vooral behoefte hebben aan campagnes waarmee met een beperkte investering en in korte tijd veel mensen bereikt worden. Daarvoor zijn Digitale Reclamemasten zeer geschikt. De vraag naar exposure op deze objecten is dan ook groot.” Kansrijke locaties zijn daarbij vanzelfsprekend essentieel, zegt Hillenaar. ,,Ons team werkt daar voortdurend aan. Onlangs werd bijvoorbeeld een nieuwe mast langs de A12 bij Den Haag aangekondigd. En nu dus de mast bij Maastricht.” Het einde is nog lang niet in zicht. ,,Er zitten nog veel ontwikkelingen in de pijpleiding. Binnenkort maken we daar meer over bekend.”

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17