Hillenaar Outdoor breidt netwerk in de Randstad verder uit met nieuwe locatie in Rotterdam

Geplaatst op: 06-09-2022

LEIDERDORP – Opnieuw uitbreiding bij Out-of-home organisatie Hillenaar Outdoor, dit keer aan de A15 in Rotterdam. ‘’Eerder deze zomer gingen er al twee nieuwe locaties live, één in Leiden (A44) en één in Roermond (A73), met de komst van Rotterdam hebben we dit kwartaal 3 nieuwe masten toegevoegd aan ons netwerk en dat laat precies onze groeiambitie zien’’, zegt CEO Peter Heemskerk. De commerciële relevantie van deze nieuwe locatie in Rotterdam is erg groot. Langs deze locatie komen bijna 800.000 passanten per week voorbij.

Net als de eerdergenoemde locaties is de nieuwe mast aan de A15 portrait, dit zorgt voor een mooie mix in het portfolio. Deze dubbelzijdige reclamemast met schermen van 80m2 is vanuit beide rijrichtingen perfect zichtbaar. ‘’Rotterdam is de twee na grootste stad van ons land en is daarmee interessante locatie voor adverteerders, aldus de CEO.’’ Naast dat de A15 veel wordt gebruikt voor woon-werk verkeer dient deze snelweg ook als hoofdweg vanuit de Rotterdamse haven. 

Op dit moment staat de teller op 40 digitale schermen, alle schermen zijn individueel te boeken, maar ook als onderdeel van een grote landelijke campagne. Een landelijke ronde van digitale reclamemasten bij Hillenaar Outdoor resulteert in een miljoenenbereik. De kracht van dit massamedium is enorm en dit maakt buitenreclame voor adverteerders steeds belangrijker.

Bekijk ook ander nieuws

hillenaar outdoor
Roosendaal A17