Hillenaar Lab Data Analyse

Bij Hillenaar Outdoor werken wij datagedreven. Dat betekent dat wij ons advies en onze keuzes baseren op kennis die wij halen uit data analyse. Wij zijn dan ook partner van Outreach en het BRO (Buitenreclame Onderzoek).

Deze datagedreven insteek van ons werk komt onze klant ten goede op twee manieren. Wij adviseren je met behulp van Eye Tracking software over de inrichting van jouw uiting, zodat deze het gewenste resultaat behaalt, en wij genereren een heatmap van het bereik van je campagne.

Bereik heatmap Hillenaar Outdoor

Heatmaps Bereik

Wij meten het aantal passanten van al onze digitale out of home objecten op basis van locatiedata van bijna 2 miljoen personen (conform GDPR en AVG wetgeving). Deze data maken wij visueel met onze heatmaps. Op die manier bieden wij onze klanten een inzicht in het cijfermatige bereik van hun campagne, maar ook het geografische bereik.

De metingen van het aantal passanten zijn 87,8% nauwkeurig. Door middel van een statistisch model kunnen wij een passantenaantal bepalen op basis van een groep van 2 miljoen proefpersonen, waardoor de nauwkeurigheid niet op 100% uitkomt. Meer weten? Lees hier verder!

Eye Tracking software

Wij gebruiken Artificial Intelligence software om te onderzoeken welk deel van een uiting de aandacht trekt. Op basis daarvan kun je je uiting optimaliseren voor jouw doeleinde.

De software is bewezen 95% accuraat. Meer weten over de wetenschappelijke basering van deze software? Lees hier verder!

AI Eye Tracking voorbeeld