Overige media

Naast onze (digitale) reclamemasten hebben wij nog andere media. Heb je hier interesse in? Neem contact met ons op.

Digitale city abri’s – De Pier Scheveningen

De Scheveningse Pier is een prachtig gerenoveerde promenade waar al jaren lang vele toeristen en dagjesmensen op af komen. Hier zijn vele winkeltjes, restaurants en bars te vinden. De trekpleister aan de Scheveningse kust trekt jaarlijks wel 2,5 miljoen bezoekers! Kortom, een zeer relevante plek om als adverteerder zichtbaar te zijn.

Analoog mega board Museumplein Amsterdam

Het mega board op het Museumplein behoort tot de meest gewilde locaties voor adverteerders in Amsterdam. Een advertentie op dit board is een echte eyecatcher waarmee je direct een groot en relevant publiek bereikt. Ook de A-locatie tegenover het Concertgebouw en in de directe nabijheid van onder meer het Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Rijksmuseum is ongeëvenaard. Zowel toeristen, dagjesmensen, forensen als de lokale bevolking kunnen niet om dit mega board heen.

Analoge billboards

Hillenaar Outdoor heeft in de volgende steden analoge billboards; Amsterdam, Dronten, Gooische Meren, Haarlemmermeer, Rotterdam en Utrecht

Digitale truck

Wacht niet tot jouw doelgroep naar je toe komt, maar zoek je doelgroep zelf op met een reclame op onze digitale truck! Innovatief, duurzaam én flexibel. Onze digitale truck heeft een hoge kwaliteit LED-scherm van maar liefst 15 m². De energie voor dat scherm wordt ook nog eens deels gewonnen door de ingebouwde zonnepanelen, super duurzaam dus! The Digital Truck kan worden ingezet als onderdeel van een campagne of selectief, op iedere gewenste locatie. Dankzij de mogelijkheid het scherm tot 6 meter te verhogen en 200 graden te draaien is zichtbaarheid gegarandeerd.