Inspiratie & maatwerk

Met onze digitale reclamemasten is allerlei maatwerk mogelijk. Maak je campagne nog opvallender door te kiezen voor onze extra mogelijkheden. Inspiratie nodig? Neem een kijkje hieronder of neem contact met ons op!

Weer

Speel in op de weersomstandigheden dat maakt een campagne heel actueel. Zie hieronder het voorbeeld van McDonalds. ’s ochtends om 7:00 tijdens een koude ochtend wordt de uiting getoond van een warme kop koffie. Om 13:00 uur slaat het weer om en is de temperatuur gestegen naar 20 graden. De warme koffie is minder relevant waardoor de uiting wordt veranderd naar een ijskoude McFlurry.

McDonalds Breda A16


Tijd

Campagnes wisselen gedurende dag passend bij het betreffende dag deel. Zie hieronder het voorbeeld van Qmusic, waarbij Mattie & Marieke het ochtendprogramma presenteren en Domien in de middag te horen is.

Q-music Amsterdam A5

Locatie

Per locatie een aparte boodschap of kies de locatie waarbij jij op het juiste moment top of mind bent bij jouw doelgroep. Zie hieronder het voorbeeld met de Hornbach. Zij adverteren op de A12 richting Arnhem over een nieuwe vestiging in Duiven. De nieuwe vestiging ligt een x aantal km van de mast af en daardoor heel relevant.

Hornbach Duiven A12

Spectacular

Ludiek en zeer opvallend deze spectaculaire campagne van De Staatsloterij. Op onze TWINS Schiphol langs de A4 tellen zij af voor de trekkeing van de Mega Jackpot. De Staatsloterij heeft de TWINS een hele week exclusief tot haar beschikking en deze oranje VIS als extra element versterkt deze campagne.

Staatsloterij Amsterdam A4

Thema

Inspelen op actuele thema’s, grote landelijke evenementen of feestdagen zijn altijd pakkend.

Pride Den Haag A12

Interesse? Neem contact met ons op!