“De flexibiliteit van Hillenaar geeft ons de vrijheid om onze boodschap op een unieke manier te verspreiden”

Tessa Postuma – Channel Marketing manager bij Samsung – blikt terug op de 360 graden campagne rondom de lancering van de Samsung Galaxy S24 Series. Om deze lancering groots te vieren en de aandacht van het hele land te trekken, sloegen Samsung en Mediamarkt de handen ineen. In een tijd waarin veel advertenties voornamelijk online worden geplaatst, bewijst Samsung ook offline haar doelgroep te kunnen bereiken. De inzet van digitale snelwegreclame in de OOH-campagne is een significante pijler geworden in de mediamix van het bedrijf.

OOH-campagne Samsung

Postuma benadrukt de waarde van de samenwerking met Hillenaar Outdoor: “Hillenaar is de perfecte partner voor onze out of home campagne. Door het digitale scherm is het mogelijk om aanpassingen te doen aan de uiting wanneer dat nodig is. De flexibiliteit van Hillenaar geeft ons de vrijheid om onze boodschap op een unieke manier te verspreiden. Door de livestream verbinding met de reclamemasten kunnen we ook altijd meekijken, die transparantie is heel fijn.”

De Samsungcampagne draait full-ownership op verschillende digitale reclamemasten uit het Hillenaar netwerk. “Het was heel gaaf om een digitale reclamemast volledig tot je beschikking te hebben,” aldus Postuma. “Het bereik is dan echt gigantisch, en de campagne is een groot succes geworden. De algehele awareness rondom de nieuwe smartphones en het speciale offer bij MediaMarkt is zeker gestegen.”

Met deze grootschalige reclamecampagne hebben Samsung en Mediamarkt niet alleen de lancering van de Samsung Galaxy S24 Series onder de aandacht gebracht, maar ook laten zien hoe effectief een combinatie van online marketing met een OOH-campagne kan zijn in het bereiken van een breed publiek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een out of home campagne? Neem dan via deze weg contact op met een van onze accountmanagers!