Het NIBC-logo op de digitale reclamemasten versterkt het effect van de campagne op de naamsbekendheid

Rick Bakker – Manager Marketing bij NIBC – blikt terug op een succesvolle campagne bij Hillenaar Outdoor. Het hoofddoel van de campagne: het grote publiek informeren over de aantrekkelijke spaarrente van 3% met een sterke focus op het aantrekken van nieuwe spaarklanten. Om dit te realiseren, koos NIBC voor een veelzijdige marketingbenadering, waarbij de digitale reclamemasten van Hillenaar Outdoor een belangrijk onderdeel zijn van de awareness campagne.

Via deze reclamemasten verspreid NIBC haar boodschap effectief onder een landelijk publiek. Bakker benadrukt het voordeel van deze aanpak: “Het visuele aspect van de digitale reclamemasten biedt een directe impact die met een gelijke investering moeilijk te evenaren is met andere media. Waar het zeer effectief is om vaak genoemd te worden op de radio, versterkt de toevoeging van het NIBC-logo op de digitale reclamemasten het effect op de naamsbekendheid van NIBC.”

Daarnaast biedt digitale snelwegreclame meer voordelen, aldus Bakker. “De kosten zijn relatief laag ten opzichte van andere media, zeker gezien het grote bereik dat we met de reclamemasten genereren. Bovendien kunnen we met Hillenaar snel te schakelen, zelfs bij last-minute wijzigingen. Door de digitale schermen kunnen we aanpassingen snel verwerken, wat ontzettend prettig is.”

Met een veelzijdige aanpak en een focus op impact bereikte NIBC met hun boodschap een breed publiek. Bakker: “De mix van radio, reclamemasten en online was een succesvolle combinatie voor deze campagne.” Door de combinatie van traditionele en digitale media, zoals de digitale reclamemasten van Hillenaar Outdoor, heeft het bedrijf niet alleen hun rentepercentage van 3% onder de aandacht gebracht, maar ook hun merknaam versterkt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een out of home campagne? Neem dan via deze weg contact op met een van onze accountmanagers!