“Een campagne tussen de A-merken langs de snelweg, dat schept vertrouwen bij de klant”

Jens Bulle – Commercieel Manager bij Chocoladebezorgd – reflecteert op de onlangs gelanceerde Moederdag campagne. De luxe chocolade webshop is hard bezig hun naamsbekendheid te vergroten. Voor de eerste keer voegen ze nu digitale snelwegreclame toe aan hun mediamix.

Chocoladebezorgd campagne OOH

Bulle licht de stap toe: “Over het algemeen zien we voornamelijk de grote, bekendere merken gebruik maken van snelwegreclame. Het is niet alleen heel leuk om daartussen zichtbaar te zijn, het schept ook vertrouwen bij de klant. Dat is heel waardevol voor ons merk in deze fase.”

Het massabereik dat Hillenaar Outdoor met digitale haar digitale reclamemasten genereert is een groot voordeel, aldus Bulle: “Je bereikt er ontzettend veel mensen mee. Content is daarbij echt key. Als je een duidelijke, unieke uiting kunt uitwerken, maakt het beeld echt impact bij de passanten.” Op die manier creëren ze meerdere contactmomenten. “Online draaiden we een campagne met een duidelijke CTA, we roepen klanten op om onze luxe bonbons cadeau te geven op moederdag. Rijden deze klanten langs een van de ingezette reclamemasten, is dit dus een contactmoment waarbij we dit opnieuw kunnen aanprijzen.”

Door deze aanpak te kiezen voor heeft Chocoladebezorgd ontzettend veel bereik gegenereerd voor hun Moederdag campagne. Voor Bulle is het voor herhaling vatbaar, “in het najaar staat de volgende campagne van Chocoladebezorgd alweer op de planning.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een out of home campagne? Neem dan via deze weg contact op met een van onze accountmanagers!