Hillenaar Outdoor is één van de snelst groeiende digitale out-of-home exploitanten van Nederland waarbij innovatie en duurzaamheid belangrijk speerpunten zijn van ons bedrijf. Wij focussen ons vooral op Digitale Reclamemasten langs snelwegen. Daarbij staan wij bekend om onze hoge mate van flexibiliteit, servicegerichtheid en leveren wij maatwerk voor de klant om met hen succesvolle campagnes te realiseren. Dat maakt dat wij snel groeien en daarom op korte termijn versterking zoeken in ons team.

Per direct zoekt Hillenaar Outdoor een;

Business analist

Voor 32 – 40 uur in de week

Functieomschrijving

Jij hebt tot taak om middels rapportages en analyses Hillenaar Outdoor te ondersteunen, te adviseren en te sturen. Jouw doel is de salesperformance inzichtelijk te maken en cijfermatig inzicht te geven in de kansen waar we groei kunnen realiseren. Deze functie vraagt om iemand die voldoende ervaring heeft met het werken in een business intelligence omgeving en die dit naar een hoger niveau kan tillen.

Je hebt o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je stelt alle sales- en marketingrapportages op en deelt deze pro actief in de organisatie
  • Je volgt de markt trends en cijfers en adviseert de organisatie op basis van deze cijfers.
  • Je bent in al je taken continue bezig met het zoeken naar mogelijkheden voor winstgroei.

Functie-eisen

Om deze functie succesvol in te vullen, ben je uitermate nieuwsgierig en secuur. Je vindt het leuk om verklaringen voor resultaten te achterhalen, met cijfers te ‘puzzelen’, exact bezig te zijn en data te vertalen naar informatie die bruikbaar is binnen de organisatie. De Business Analist is iemand die met een commerciële blik snel kennis van de markt tot zich kan nemen en deze daarna weet te vertalen in sales rapportages. Je werkt planmatig, creëert structuur, communiceert makkelijk en je bent niet snel van je stuk te brengen. Daarnaast denk je proactief mee met onze organisatie.

Verder vragen wij een:

  • Een relevante en afgeronde HBO-WO opleiding
  • Minimaal 2-3 jaar werkervaring als business analist binnen een commerciële organisatie
  • Aantoonbare ervaring in het maken van (sales) management informatie rapportages, opstellen van interactieve rapportages/dashboards
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent accuraat
  • Uitstekende kennis van PowerPoint en Excel (must)

Eén ding is zeker; wij bieden voldoende uitdaging!

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werksfeer. Je werkt nauw samen met enthousiaste collega’s in een dynamische branche met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Meedenken, initiatief tonen en snel schakelen wordt zeker gewaardeerd binnen onze organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Stuur dan je CV én motivatie naar: Ellen Berk via werken@hillenaar.nl. We kijken uit naar je reactie!

Kijk eventueel ook op onze site www.hillenaar.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld