Ter uitbreiding van ons Marketing & PR-team zoekt Hillenaar Outdoor per direct een:
Marketing & PR medewerker (m/v)
Voor 32-40 uur in de week

Functieomschrijving
We zoeken een leergierige alleskunner om samen met de Marketing Manager de veelzijdige werkzaamheden binnen de afdeling Marketing & PR op te pakken en Hillenaar Outdoor verder op de kaart te zetten. Dit doe je onder andere door al onze communicatie-uitingen up-to-date te houden, denk hierbij aan onze social kanalen, website, brochures en (after)sales-materiaal. Je creëert advertenties en banners, schrijft persberichten en nieuwsbrieven en helpt bij het bedenken en organiseren van direct mailings en exclusieve relatie-evenementen voor belangrijke klanten. Je werkt zorgvuldig en secuur en je bent goed in staat om overzicht te houden en prioriteiten te stellen in een hectische omgeving. Kortom, een afwisselende baan waarin je veel en snel moet schakelen.

Functie-eisen

  • Jij hebt HBO werk- en denkniveau
  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van communicatie en/of marketing is een pré
  • Bij voorkeur 1-2 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving, maar ook als starter ben je van harte welkom om te solliciteren
  • Je hebt een proactieve houding en als spin in het web ben je enthousiast, flexibel, zelfstandig, accuraat
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag je werk goed afleveren
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kunt uitstekend overweg met de programma’s Word en Excel
  • Je hebt goede kennis van Adobe Photoshop en InDesign

Wie zijn wij?
Hillenaar Outdoor is de snelst groeiende out-of-home exploitanten van Nederland waarbij innovatie en digitalisering belangrijk speerpunten zijn van ons bedrijf. Met duizenden Abri’s, Billboards, Digitale media, reclamemasten en het unieke TENQ netwerk voor scholieren zijn wij een veelzijdig bedrijf binnen de branche. Daarbij staan wij bekend om onze hoge mate van flexibiliteit, servicegerichtheid en leveren wij maatwerk voor de klant om met hen succesvolle campagnes te realiseren. Dat maakt dat wij ook als team snel groeien en daarom zoeken we op korte termijn versterking in ons team.

Wat bieden wij?
Een leuke gevarieerde functie in een informele organisatie waarbij elke dag weer anders is. Je kan bij ons heel veel ervaring opdoen en doorgroeien behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waaronder 28 vakantiedagen, we verzorgen elke dag een verse lunch en plannen regelmatig leuke uitjes en gezellige borrels. Jouw nieuwe werkplek is in een modern pand in Leiderdorp we zoeken iemand die bij voorkeur binnen een straal van 20 km rondom Leiderdorp.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Stuur dan je motivatiebrief én CV naar: Ellen Berk via werken@hillenaar.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 486 11 66 en vraag naar Mandy Boere.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld