LEIDERDORP – Ronald Stout versterkt per direct het team van Hillenaar Outdoor als Sales Manager. De ervaren outdoor specialist verruilt Clear Channel voor de snel groeiende out of home onderneming in Leiderdorp. ,,Met zijn komst kunnen we nog beter invulling geven aan onze focus op verdere groei”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. Ook Wouter Wunnink maakt de overstap naar Hillenaar als Digital Out of Home specialist. Hij vervulde deze rol eerder bij MMD en geldt als een autoriteit op het gebied van digitale media en de toepassingen ervan.

Hillenaar Outdoor bewijst keer op keer dat de groei van het bedrijf niet te stoppen is. Zowel het netwerk als het personeelsbestand breiden keer op keer uit.  ,,Ik ben er trots op dat Ronald Stout zijn carrière vervolgt bij ons bedrijf.” Hij is een zeer ervaren out of home specialist die al jaren een breed portfolio van klanten bedient. ,,Met zijn komst halen we opnieuw een zwaargewicht binnen. Hij weet precies wat nodig is voor een effectieve campagne en onze adverteerders profiteren daar vanzelfsprekend van.” Hillenaar kan het niet genoeg benadrukken. ,,Maatwerk is ons uitgangspunt. Elke marketing euro moet zinnig worden besteed omdat budgetten niet eindeloos zijn. Onze mensen zijn daarvan doordrongen en bieden alleen campagnes aan die ook echt en aantoonbaar effect sorteren. Stout is op dat gebied als een ware specialist met jarenlange ervaring.” Relevant bereik is waar het om draait, zegt Hillenaar. ,,Wij hebben inmiddels een zeer omvangrijk netwerk opgebouwd. Voor elke adverteerder halen we het maximale uit ons bereik. Daar zijn deskundige Sales Managers voor nodig en Ronald is dat bij uitstek.”

Wouter Wunnink

Het is geen geheim dat digitale media een belangrijke focus vormen voor Hillenaar Outdoor. Reden om Wouter Wunnink aan te trekken om dit proces verder te professionaliseren. ,,We hebben grote stappen gemaakt het afgelopen jaar. Die lijn trekken we door. Met de komst van Wouter halen we de expertise in huis die daarvoor nodig is.” Wunnink had lange tijd een eigen onderneming met de naam MediaReach en was daarna voor MMD actief, een aanbieder met digitale media als speerpunt. ,,Hij heeft enorm veel kennis waar het gaat om optimale inzet van digitale out of home media.” Hillenaar heeft inmiddels een uitgebreid portfolio van digitale out of home media met een opvallend en innovatief karakter. De TWINS – digitale Reclamemasten langs de A4 waarop campagnes synchroon vertoond worden – zijn daar een goed voorbeeld van. Hetzelfde geldt voor Digital City Abri’s op de Pier in Scheveningen en een groot digitaal Billboard in het hart van Leiden. ,,We zijn streng als het gaat om de locaties van onze objecten. Al onze media bevinden zich op locaties die relevant zijn. Wouter speelt een grote rol bij de verdere optimalisatie van die strategie. Zodat we in de toekomst onze adverteerders nog beter van dienst kunnen zijn en op een zinvolle manier het digitale netwerk verder kunnen uitrollen.” Trots: ,,Het einde is nog lang niet in zicht.”