Hillenaar Outdoor en UNICEF starten samenwerking

LEIDERDORP – Kinderen de kans geven om kind te kunnen zijn. Dat is de primaire doelstelling van UNICEF. De organisatie is vanaf het voorjaar 2019 partner van Hillenaar Outdoor. Het buitenreclame bedrijf uit Leiderdorp sponsort campagnes en steunt daarmee de doelstellingen van UNICEF. ,,Het gaat erg goed met onze onderneming”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,We doen daarom graag iets terug voor de maatschappij. In UNICEF Nederland hebben we een partner gevonden waarmee we zinvol invulling kunnen geven aan die ambitie.”

Het partnership spitst zich vanzelfsprekend toe op het uithangen van campagnes. ,,Daar ligt onze kracht en kunnen we verschil maken. UNICEF is het enige goede doel dat wij op deze manier exclusief ondersteunen”, legt Hillenaar uit. ,,De uitgangspunten van de organisatie spreken me zeer aan.” UNICEF zet zich in voor een wereld waarin kinderen gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en alles uit het leven halen, ongeacht religie of afkomst. ,,Wij onderschrijven dat van harte. UNICEF onderscheidt zich daarnaast door een zeer pragmatische en doeltreffende aanpak. Alle fondsen komen goed terecht. Hillenaar levert dan ook graag een bijdrage aan het werk van deze mooie organisatie.” De samenwerking bestaat uit drie helder geformuleerde hoofdlijnen. ,,We hangen campagnes uit om de nieuwe merkcampagne te ondersteunen. Daarnaast brengen we gezonde voeding voor het voetlicht en tot slot genereren we aandacht voor de wintercampagne voor kinderen op de vlucht.” Op jaarbasis worden volgens Hillenaar in totaal meer dan 2.500 vakken ingezet voor UNICEF. ,,Het gaat om een substantiële samenwerking waarmee we een groot deel van Nederland willen bereiken.”

Over Hillenaar
Hillenaar Outdoor bestormt sinds 2017 de Nederlandse buitenreclame markt en is heel snel gegroeid. Zowel het netwerk als de diversiteit daarvan hebben zich in hoog tempo ontwikkeld. ,,We hebben vanaf dag één ingezet op het creëren van groot en relevant bereik in combinatie met innovatie van de objecten zelf. Digitaal is daarbij natuurlijk een belangrijk speerpunt.” Hillenaar wijst in dat verband op de TWINS Schiphol. ,,Dit zijn twee digitale Reclamemasten langs de A4 die synchroon de boodschap van adverteerders voor het voetlicht brengen. Een innovatieve aanpak op een plek met heel veel traffic. Een voorbeeld bij uitstek dat onze werkwijze illustreert. En het werkt.” Hillenaar Outdoor heeft inmiddels een vaste plek verworven in het Nederlandse reclamelandschap en bedient zowel regionale als landelijke adverteerders in de meest uiteenlopende branches. ,,Ik ben ontzettend blij met ons succes”, aldus de directeur. ,,Daarbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in ons vaandel. Dat blijkt uit onze duurzame manier van werken maar zeker ook uit onze samenwerking met UNICEF Nederland.” Hillenaar heeft de handen ineengeslagen met de organisatie en zorgt voor exposure. ,,Een samenwerking waar ik erg trots op ben. We kunnen zo een klein steentje bijdragen aan de doelstellingen van UNICEF.”