Samen staan we sterk

Ons netwerk heeft een groot landelijk bereik en zetten we graag in om een aantal mooie initiatieven te steunen. Bijvoorbeeld campagnes die communiceren om elkaar een handje te helpen, de zorg te bedanken of om een toost uit te brengen op de gezondheid van iedereen. Ook met onze eigen campagne ‘Stay Home, Stay Strong, Stay Positive’ willen we mensen een hart onder de riem steken. We zijn blij dat ons medium bijdraagt aan bewustwording, steun en positiviteit.

Bekijk hieronder een aantal van de mooie campagnes die wij steunen.

De Nationale Toost
Amsterdam A5

Op Koningsdag werd De Nationale Toost tegelijkertijd uitgebracht door iedereen – op de gezondheid van iedereen. In huis, op de gang of overloop, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin, het maakte niet uit.

Dank aan de zorg
TWINS Schiphol A4

Via Dankaandezorg.nl steek je de zorg een digitaal hart onder de riem. De missie van Dank aan de zorg is om 1 miljoen bedankjes te leveren aan 10 miljoen gezondheidsmedewerkers over de hele wereld.

Gewoon Mensen
Arnhem A12

Vooral in deze tijd zijn er veel gewone mensen die een handje extra kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er meer mensen die bereid zijn dat handje te geven. Gewoonmensen.nl is een online prikbord om met elkaar in contact te komen.

Nederland bedankt de zorg
Dordrecht N3

10 miljoen mensen doneren € 10,00, dat is het streven van Nederland bedankt de zorg. Met dit bedrag kunnen ze 1 miljoen zorgmedewerkers een onvergetelijk feest geven, om ze te bedanken voor hun harde werk tijdens de coronacrisis.