Over ons

Hillenaar Outdoor is een begrip als het gaat om out-of-home communicatie in Nederland. De onderneming is gevestigd in Leiderdorp en gespecialiseerd in Digitale Reclamemasten. Het netwerk bestaat uit innovatieve objecten die stuk voor stuk impact garanderen. Zowel landelijk als regionaal. De Digitale Reclamemasten van Hillenaar Outdoor bevinden zich langs de drukste snelwegen van Nederland. Ons portfolio groeit bovendien razendsnel. De komende maanden worden meer Digitale Reclamemasten aan ons netwerk toegevoegd. Hillenaar Outdoor is onmisbaar voor elke adverteerder die inzet op out-of-home communicatie langs snelwegen.

Duurzaamheid

Bij Hillenaar Outdoor staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Dat geldt voor alle onderdelen van onze bedrijfsvoering. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ons energieverbruik, materiaal toepassing bij onze objecten, wagenpark en de werkwijze op ons kantoor. Duurzaam werken vormt een belangrijke focus. We zijn overtuigd van de kracht van ons medium en zetten ons bereik ook in ten gunste van de samenleving. Ten tijde van de corona crisis bijvoorbeeld middels het razendsnel communiceren van de 1,5 meter regels. Digitale Reclamemasten bereiken in korte tijd zeer veel mensen en zijn daarom het medium bij uitstek om snel awareness te creëren.

Het team

Het team van Hillenaar Outdoor bestaat uit mediaspecialisten die hun vak verstaan. Voor elke branche, elk budget en elke adverteerder bieden zij een passende campagne op maat. Daarin zijn we onderscheidend. Het gaat immers om resultaat en maximaal effect. Zeker nu. Op ons kantoor in Leiderdorp is tevens een marketing- en communicatie afdeling gevestigd. Een creatief team dat assisteert bij het creatief vormgeven van elke campagne. Desgewenst adviseert Hillenaar Outdoor graag bij de creatie van uw (digitale-) uiting. Alles met maximaal resultaat als doel.

Jeroen Hillenaar

Jeroen Hillenaar

CEO

Peter Heemskerk

Peter Heemskerk

Operationeel Directeur

Bas Nieuwenburg

Bas Nieuwenburg

Media Manager

Philip Meijer

Sales Director

Mischa Antonioli

Sales Manager

Ronald Stout

Sales Manager

Rick Jansen

Rick Jansen

Sales Manager

Michiel Planthof

Michiel Planthof

Sales Manager

Lotte Warmerdam

Lotte Warmerdam

Campaign Manager

Mandy Boere

Mandy Boere

Marketing Manager

Remco Lagerberg

Remco Lagerberg

Graphic Designer

Marinka Rijnsburger

Marinka Rijnsburger

Finance