Nieuwe digitale media van Hillenaar Outdoor bij Dordrecht

LEIDERDORP – Opnieuw uitbreiding in de randstad voor Hillenaar Outdoor. Het buitenreclamebedrijf exploiteert vanaf 1 oktober twee digitale objecten vlak langs respectievelijk de A16 en N3 nabij Dordrecht. Twee belangrijke verkeersaders met veel bereik. ,,En daarmee bij uitstek geschikt als onderdeel van ons portfolio”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. Zijn bedrijf had al een groot netwerk in het gebied. ,,Met deze nieuwe digitale media wordt onze positie in de metropoolregio Rotterdam nog sterker.”

De A16 is een belangrijke snelweg in het westen van Nederland. Het is een essentiële verkeersader die vanaf knooppunt Terbregseplein in Rotterdam via Dordrecht richting België loopt. Gemiddeld maken ruim 170.000 mensen dagelijks gebruik van deze snelweg. Hillenaar Outdoor exploiteert er per direct een moderne Digitale Reclamemast die is voorzien van een scherm dat 8 meter hoog en 5 meter breed is. ,,Adverteerders zijn dus verzekerd van impact omdat de mast zich direct naast de snelweg bevindt”, aldus Hillenaar. Niet alleen het formaat zorgt daarvoor. Vooral de locatie garandeert een hoog bereik. Per twee weken passeren ruim 2,4 miljoen mensen deze plek. ,,Immens veel en we zijn daarom enorm trots op deze aanvulling op het Hillenaar netwerk. We konden met onze media campagnes in de randstad natuurlijk al langer goed faciliteren. Denk bijvoorbeeld aan onze masten bij Schiphol, Amsterdam en Rotterdam. De huidige toevoeging maakt onze meerwaarde voor adverteerders in dit gebied nog significanter.” Naast de A16 breidt het bedrijf tevens uit met een groot digitaal scherm langs de N3. ,,Dit is feitelijk de randweg om Dordrecht. Deze weg sluit aan op de A16 en A15. Ook hier is het bereik groot. Per twee weken passeren 635.000 mensen deze locatie. In een economisch zeer relevante regio.” Het laatstgenoemde scherm leent zich ook goed voor lokale campagnes, aldus de directeur. ,,In Dordrecht wonen ruim 118.000 mensen waarvan een groot deel zeer regelmatig van de randweg om de stad gebruik maakt. Ons scherm is daarmee bij uitstek geschikt om in één keer een groot deel van de lokale bevolking te bereiken.” Het formaat van het scherm langs de N3 is eveneens 8 meter bij 5 meter. De resolutie van beide objecten is 800 x 480.

Ambitieus
Met de toevoeging van twee nieuwe digitale objecten illustreert Hillenaar Outdoor opnieuw de ambitie van het bedrijf. ,,Groei is onze strategie”, verklaart Hillenaar. ,,Op relevante plaatsen en met innovatieve objecten die ook daadwerkelijk van meerwaarde zijn.” Dit beleid legt de onderneming geen windeieren. ,,We zijn nog geen twee jaar bezig en nu al weten vrijwel alle grote adverteerders ons te vinden. En niet alleen omdat het netwerk een groot bereik genereert”, stelt hij. ,,Ook onze manier van werken speelt daarbij een rol. We denken actief mee en hebben altijd het doel van een campagne voor ogen. Het gaat om resultaat want bedrijven willen een goed rendement op hun marketingbudget. Onze accountmanagers kennen ons netwerk en de mogelijkheden daarvan precies en voorzien adverteerders van deskundig advies.” Flexibiliteit is volgens Hillenaar essentieel. ,,We zijn creatief als het gaat om inzet van onze media en denken niet in vaste patronen. Daarmee zijn we duidelijk onderscheidend in de markt.” De nieuwe digitale objecten bij Dordrecht zijn per direct actief. ,,De eerste campagnes voor deze bijzondere locaties zijn al geboekt.”