Megadoek knooppunt A20 Rotterdam

LEIDERDORP – Wederom introduceert Hillenaar Outdoor een eyecatcher op de Nederlandse out-of-home markt. Het bedrijf is per direct trotse eigenaar van een nieuwe locatie, gelegen aan de A20 in Rotterdam. ,,Dit megadoek bevindt zich op een zeer strategische locatie vlak naast het drukbezochte knooppunt Kleinpolderplein.” vertelt CEO Jeroen Hillenaar. ,,Een toplocatie om mee op te vallen als adverteerder.”

De uitbreiding bevat een gigantisch doek aan de A20 van wel 12 meter breed bij 4 meter hoog gevestigd in Rotterdam, vertelt Hillenaar. Per week passeren ruim twee miljoen mensen deze locatie. ,,Voorlopig blijft het doek analoog maar digitalisering in de toekomst is zeker niet uitgesloten. Thermen Holiday is de eerste adverteerder die een plek heeft bemachtigd.’’ Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en vormt samen met Den Haag één van de dichtstbevolkte gebieden van Nederland met maar liefst 2,3 miljoen inwoners. Het knooppunt Kleinpolderplein is een verbinding tussen snelwegen tussen Utrecht, Den Haag en Hoek van Holland. ,,Een strategische, drukbezochte locatie. Passanten worden direct geconfronteerd met het megadoek en kunnen er letterlijk niet ‘omheen’. Met de grote afmetingen en strategische locatie van het megadoek kunnen wij een groot bereik garanderen voor adverteerders.’’

Innovatie

Hillenaar Outdoor is de snelst groeiende out-of-home exploitant van Nederland. ,,De basis van ons sterke netwerk ligt in de Randstad. Vanuit dit punt breiden we uit door heel Nederland.” Innovatie is belangrijk voor de onderneming. Digitalisering is hierbij een belangrijk speerpunt. ,,Naast bijna duizend traditionele Abri’s en Billboards in onder meer Zuid-Holland en Utrecht, hebben we veel nieuwe digitale media en grote reclamemasten.’’ Ook voor jongeren heeft Hillenaar Outdoor een speciaal netwerk, TENQ. Dit netwerk bestaat uit een netwerk met 250 digitale schermen op middelbare scholen. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. ,,Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om samen met de adverteerder succesvolle campagnes te realiseren. Voor zowel landelijke, als regionale adverteerders.”