LEIDERDORP – Adverteerders kunnen niet meer om de Digital City Abri’s van Hillenaar Outdoor heen. Eerder plaatste het out-of-home bedrijf al elf digitale Abri’s langs in- en uitvalswegen van de Brabantse stad. Daar zijn in januari van dit jaar nog eens vijf bijgekomen waardoor er nu totaal 16 zijn geplaatst in Den Bosch. Landelijk biedt Hillenaar Outdoor inmiddels ruim 125 Digitale abri’s en Rijkswegmasten aan.

Deze digitale uitbreiding in Den Bosch past perfect in de strategie van Hillenaar Outdoor. ,,Onze focus ligt bij digitale media. Dat is de toekomst van out-of-home communicatie. Deze uitbreiding in Den Bosch sluit daar naadloos op aan.” De kwaliteit van de schermen is hoog en garandeert veel impact. Vanzelfsprekend zijn geanimeerde en HTML5 campagnes mogelijk en kunnen campagnes ook Programmatic worden ingekocht waardoor de adverteerder optimaal kan inspelen op relevantie en actualiteit.” Digitale campagnes zijn meer dan ooit van deze tijd. ,,Het medialandschap is versnipperd en het opbouwen van relevant bereik is daardoor moeilijker geworden. Buitenreclame heeft daar veel minder last van. Iedereen die gebruik maakt van de openbare ruimte, komt ermee in aanraking. Zeker in een stad als Den Bosch waar onze Digital City Abri’s op strategische plaatsen gesitueerd zijn.” Letterlijk alle passanten en doelgroepen zien Out of Home media als ze op weg zijn naar bijvoorbeeld de winkel, werk of school. ,,De toekomst van Out of Home communicatie ziet er daarom zeer goed uit. Voorwaarde is wel dat aanbieders innoveren.” Hillenaar Outdoor zet in dat kader vol in op uitbreiding van haar digitale objecten. ,,Flexibiliteit en relevantie is essentieel en adverteerders willen alleen campagnes die aantoonbaar effect sorteren. Aan die voorwaarden kan met opvallende digitale Out of Home campagnes optimaal worden voldaan.”

Groei en maatwerk
Hillenaar benadrukt dat de digitale investeringen van zijn bedrijf veel verder gaan dan alleen Brabant. ,,We exploiteren inmiddels ook eyecatchers waar het gaat om Reclamemasten langs snelwegen. Denk bijvoorbeeld aan de A5 bij Amsterdam, de A4 bij Schiphol en de A16 bij Dordrecht. Stuk voor stuk masten die digitaal zijn en met enorm veel passanten. Het gaat om een miljoenenbereik.” Hillenaar stelt echter dat ook regionale adverteerders volop gebruik kunnen maken van de digitale mogelijkheden. ,,We bieden campagnes voor elk budget en zowel nationaal als lokaal. Denk bijvoorbeeld ook eens aan ons digitale Billboard in het hart van Leiden, de nieuwe Digital City Abri’s (XXL) in Diemen en Maastricht. Alles kan geboekt worden als onderdeel van een landelijke campagne maar zeker ook selectief. Maatwerk is en blijft altijd ons uitgangspunt.” De ondernemer prijst zijn team waar het gaat om de razendsnelle groei van het bedrijf. ,,We slagen er keer op keer in om nieuwe concessies te winnen en daar vervolgens op een innovatieve manier invulling aan te geven. Daar ben ik trots op. Alle kennis hebben we in eigen huis en dat merken we. Hillenaar Outdoor behoort inmiddels tot de vijf grootste out-of-home bedrijven van Nederland. Inmiddels weten ook adverteerders dat. We draaien mee met vrijwel alle grote mediacampagnes en zijn aantoonbaar van meerwaarde waar het gaat om bereik en impact.”