PERSBERICHT

Hillenaar Outdoor wint concessie provincie Utrecht

UTRECHT – Hillenaar Outdoor exploiteert voortaan Abri panelen in de provincie Utrecht. Het bedrijf heeft daarvoor een Europese aanbesteding gewonnen. De betreffende media zijn voor adverteerders per direct inzetbaar via Hillenaar Outdoor. ,,Het is een belangrijke uitbreiding van ons netwerk”, aldus Hillenaar COO Jan Wichers. ,,We groeien heel erg snel. Ook deze concessie is daar weer een voorbeeld van. En het einde is nog lang niet in zicht.’’

De concessie heeft betrekking op 110 Abri panelen die voorzien zijn van reclamevakken, vertelt Wichers. ,,Ze staan langs provinciale wegen op strategische plaatsen. Het bereik is dan ook groot en voor adverteerders relevant.” Hillenaar Outdoor is een ambitieus bedrijf. ,,We hebben meer dan 25 jaar ervaring maar de huidige onderneming bestaat sinds 1 november. Nu al beschikken we over een groot netwerk met een sterk bereik. Dat wordt de komende maanden alleen maar sterker. Er loopt veel.” Digitale innovatie is belangrijk voor Hillenaar Outdoor. ,,Dat is de toekomst”, stelt Wichers. ,,We exploiteren op dit moment al digitale media in Scheveningen en Leiden. Op korte termijn komen daar 6 Digitale Reclamemasten langs snelwegen bij.” Ook als het gaat om jongeren dan is Hillenaar Outdoor innovatief. ,,We bieden adverteerders ons TENQ netwerk aan. Dit bestaat uit bijna 200 digitale schermen die – in combinatie met een waterkoeler – op vrijwel alle middelbare scholen van Nederland te vinden zijn.”

Over Hillenaar outdoor

Hillenaar Outdoor is inmiddels de snelst groeiende out-of-home exploitant van Nederland. ,,In maart betrekken we een nieuw kantoorpand in Leiderdorp. Dat is nodig omdat we op onze huidige locatie in Oegstgeest uit onze voegen groeien. Er komt bovendien voortdurend nieuw personeel bij. Zowel op sales, marketing als operationeel gebied.” Op dit moment is Hillenaar Outdoor vooral in de randstad erg sterk. ,,Ook in de rest van het land vergroten we onze slagkracht snel.” Dat gaat niet ten koste van de kernwaarden van het bedrijf. ,,Service, flexibiliteit en maatwerk waren, zijn en blijven essentieel. We koesteren onze relaties en doen er alles aan om succesvolle campagnes te realiseren. Voor elke doelgroep. En zowel voor grote als kleine adverteerders.”