Hillenaar Outdoor versterkt team met Sales Manager en Sales Director

LEIDERDORP – Niet alleen media zijn belangrijk. Ook een deskundig team is voor een buitenreclame bedrijf onontbeerlijk. Hillenaar Outdoor breidt in september uit met Philip Meijer als Sales Director en Michiel Planthof als Sales Manager. Beide heren gelden als zwaargewichten in de out of home branche en stappen van respectievelijk Clear Channel en Beyond Outdoor over naar Hillenaar Outdoor. ,,Daar ben ik trots op”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,Ze zijn zeer deskundig. Door hun komst kunnen we adverteerders voortaan nog beter van dienst zijn.”

Hillenaar Outdoor is gestart in 2017 en het snelst groeiende buitenreclame bedrijf van Nederland. ,,De rek is er nog lang niet uit. We blijven fors uitbreiden de komende maanden. Om dit in goede banen te leiden is personeel met verstand van zaken nodig.” In dat kader is de komst van Philip Meijer als Sales Director en Michiel Planthof als Sales Manager een belangrijke strategische stap. Meijer werkte voorheen voor Clear Channel en Planthof was aan Beyond Outdoor verbonden. ,,Zij weten wat belangrijk is voor adverteerders. Beide mannen kunnen met hun teams onze klanten van relevant advies voorzien. Ze kennen de markt, de mogelijkheden en het bereik van buitenreclame. Dit zorgt ervoor dat campagnes nog kwalitatiever worden dan ze nu al zijn.” Daaraan levert tevens Mischa Antonioli een essentiële bijdrage. Ook hij werkte eerder voor Clear Channel, maakte daarna de overstap naar Ticketveiling.nl en is sinds juli van dit jaar Sales Manager bij Hillenaar Outdoor. De onderneming is in de markt niet onopgemerkt gebleven. ,,Adverteerders weten ons gelukkig goed te vinden. We zijn tegelijkertijd ook uitgegroeid tot een populaire werkgever.” Dat komt door de ambitie, lef en teamspirit die van de onderneming uitgaan, verklaart Hillenaar. ,,Dat spreekt aan. Het heeft er nu voor gezorgd dat wij Meijer en Planthof aan ons hebben weten te binden. Onze mensen gaan samen voor het beste resultaat. Elke dag weer. We bouwen vol overgave aan het mooiste buitenreclamebedrijf van Nederland. Dat is een uitgangspunt waar gedreven mensen zich graag bij aansluiten.”

Leiderdorp
Hillenaar Outdoor is sinds anderhalf jaar gevestigd in een modern kantoorpand in Leiderdorp. ,,Daar werken inmiddels ruim vijftig mensen verdeeld over verschillende afdelingen.” Sales – waar Meijer en Planthof een belangrijke rol krijgen – is daarbij een essentiële pijler. ,,Maar dat geldt ook voor onze afdeling die zorgdraagt voor de concessies. Want goede locaties met veel bereik zijn vanzelfsprekend onmisbaar voor een goede campagne.” Met de grootst mogelijk zorg worden potentiële locaties onderzocht. ,,Alleen plekken die echt een waardevolle aanvulling zijn op ons netwerk, worden aangesloten. Het gaat ons niet puur om uitbreiding. Zinnige expansie waarmee adverteerders een relevant publiek bereiken is ons uitgangspunt. En liefst op een innovatieve manier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze moderne digitale media.” De twee nieuwe sales mannen onderschrijven die visie volledig, zegt Hillenaar. ,,Hun komst stelt ons in staat om nog meer adverteerders te laten kennismaken met de steeds groter wordende kracht van het Hillenaar Outdoor netwerk.”