Hillenaar Outdoor exploiteert Venster Billboards in Zoetermeer en Leiderdorp

ZOETERMEER/LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor kondigt opnieuw uitbreiding aan. De buitenreclame onderneming exploiteert vanaf 12 augustus 2019 vijftien moderne Venster Billboards in Zoetermeer en vier in Leiderdorp. Een spectaculaire aanvulling op het netwerk in de Randstad, aldus directeur Jeroen Hillenaar. ,,We zijn in dit gebied al sterk vertegenwoordigd en met deze Venster Billboards verstevigen we onze positie. Het gaat uitsluitend om absolute A locaties langs doorgaande wegen die de gemeenten onder meer met Den Haag en Leiden verbinden. Zeer commercieel relevant dus.”

Bereik in de metropool regio ‘Rotterdam / Den Haag’  – waar ruim 2,3 miljoen mensen wonen en werken – is een groot speerpunt van Hillenaar Outdoor. Dat is niet toevallig want de Zuidelijke Randstad is een economisch belangrijk en dichtbevolkt gebied dat voor adverteerders onmisbaar is. Hillenaar heeft reeds veel media in Rotterdam en Den Haag – onder meer een Reclamemast en Abri’s – en daar komen nu Venster Billboards in Zoetermeer en Leiderdorp bij. ,,Deze stonden al langer op ons verlanglijstje”, zegt de buitenreclame ondernemer. ,,Zoetermeer is van oudsher een groeikern van Den Haag. Dat betekent dat veel forensenverkeer plaatsvindt tussen beide steden. Zichtbaarheid onder deze commercieel belangrijke doelgroep is interessant voor adverteerders en wij faciliteren dat graag. Hetzelfde geldt voor Leiderdorp, nabij Leiden, de A4 en middenin het Groene Hart.” In de gemeente Zoetermeer wonen inmiddels meer dan 120.000 mensen. Het is daarmee één van de grootste steden van Zuid-Holland. ,,Venster Billboards zijn een sterk medium om passanten te bereiken”, verklaart Hillenaar. ,,Ze zijn groot, modern qua vormgeving, verlicht en roteren. Dat zorgt voor extra aandacht. De Venster Billboards zijn gelijkmatig en evenredig over de stad verdeeld langs alle belangrijke verkeersaders die Zoetermeer verbinden met de rest van de Randstad. Zichtbaarheid verzekerd dus onder een doelgroep die relevant is.”

Over Hillenaar Outdoor
Hillenaar Outdoor is al vanaf de start in 2017 de snelst groeiende buitenreclame onderneming van Nederland. ,,We focussen voortdurend op uitbreiding van ons netwerk met media die voor impact zorgen. Dat is essentieel voor een buitenreclamebedrijf”, stelt Hillenaar. ,,We willen aantoonbaar van meerwaarde zijn voor adverteerders. Dat kan alleen met een sterk en divers netwerk waarmee adverteerders selectief en gericht op hun doelgroep campagnes kunnen uitrollen. Alles draait om resultaat en bereik. Onze strategie is er dan ook op gericht om ons netwerk uit te breiden met objecten die opvallen en die gesitueerd zijn op locaties met veel traffic. Op ons kantoor in Leiderdorp is een complete afdeling ingericht die zich uitsluitend hiermee bezig houdt.” Inmiddels kijkt het bedrijf verder dan alleen de randstad. Hillenaar exploiteert bijvoorbeeld ook alle Abri’s in de provincie Groningen. ,,Het gaat heel snel”, concludeert Hillenaar. ,,En daar ben ik best trots op. We zijn anno 2019 één van de belangrijkste aanbieders van outdoor media in Nederland.”