Hillenaar Outdoor introduceert nieuwe digitale reclamemast Arnhem

LEIDERDORP – De snelst groeiende out-of-home exploitant van Nederland is ‘unstoppable’. Afgelopen week introduceerde Hillenaar Outdoor een nieuwe digitale reclamemast bij Arnhem langs de A12 op een high traffic locatie. ,,Ons digitale netwerk breidt zich snel uit,’’ vertelt CEO Jeroen Hillenaar. ,,Digitalisering is belangrijk en biedt vele mogelijkheden voor adverteerders.”

De digitale reclamemast is gepositioneerd langs de A12. ,,Een strategische locatie, waar veel passanten langsrijden.” De A12 is de oudste autosnelweg van Nederland en loopt van Den Haag via Utrecht en Arnhem naar de Duitse grens. Iedere twee weken passeren zo’n 818.530 passanten de nieuwe digitale reclamemast. ,,Het formaat van de digitale reclamemast is groot en vrijwel onmisbaar voor passanten. De mast heeft twee schermen van 75m2. Een scherm in de rijrichting van Arnhem en een scherm in de rijrichting van Oberhausen.” Aldus Hillenaar. De snelweg is filegevoelig, meldt ANWB Verkeersinformatie. ,,Een perfecte locatie om interactie te creëren met de passanten. Daarbij biedt de reclamemast ook interessante mogelijkheden voor internationale adverteerders.”

Digitalisering

Het out-of-home landschap is volop in beweging. De markt zet zich in voor digitalisering. ,,Digital out-of-home biedt de mogelijkheid om campagne-effecten te versterken en hier spelen wij met onze organisatie graag op in.” Aldus Hillenaar. ,,Met deze digitale innovaties zijn wij in staat om OOH campagnes digitaal te plannen en te optimaliseren. Dit doen we op basis van realtime campagne data, wat adverteren op basis van dayparting, temperatuur en actualiteit mogelijk maakt,” Aldus Hillenaar ,,Daarbij maken we doelgroepen geografisch inzichtelijk, waardoor adverteerders gericht kunnen adverteren.” Hillenaar Outdoor is een ambitieus bedrijf en groeit hard. ,,We beschikken over een groot netwerk met een sterk bereik. Onze focus ligt nu voornamelijk op de uitbreiding van ons digitale netwerk.”