Hillenaar Outdoor breidt uit over zee

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor breidt haar netwerk uit met het grootste Waddeneiland van Nederland. Per 1 oktober exploiteert het bedrijf 28 reclamevakken op Texel. ,,De Abri’s zijn strategisch gepositioneerd langs provinciale wegen, lokale wegen, bekende dorpen zoals De  Koog en bij aankomst met de veerpont”, vertelt Jeroen Hillenaar, CEO van het bedrijf. ,,Al enige tijd zijn we eigenaar van 25 digitale panelen op de Pier in Scheveningen en merken we dat toeristische hotspots, interessant zijn voor adverteerders. Aangezien Texel overspoeld wordt door toeristen, was dit een logische aanvulling voor onze portfolio.”

 ,,Met haar 13.600 inwoners en gemiddeld 1.000.000 toeristen op jaarbasis, is ‘het Ibiza van het Noorden’ een zeer strategische plek om diverse en grote doelgroepen te bereiken met out-of-home media”, aldus Hillenaar. ,,Bij aankomst op het eiland kunnen passanten simpelweg niet om de Abri’s heen.” De reclamevakken zijn gepositioneerd in 7 verschillende dorpen; Den Burg, De Waal, Oudeschild, ’t Horntje, Den Hoorn, De Koog en De Cocksdorp. Hillenaar noemt deze concessie een “waardevolle toevoeging aan het netwerk van Hillenaar Outdoor.” ,,Het verbetert niet alleen onze landelijke spreiding, maar is ook een strategische zet om behoeftes van onze adverteerders te vervullen. Zo bereikt een adverteerder in badplaatsen, zoals Scheveningen en Texel, een zeer divers publiek van toeristen tot aan hippe Amsterdammers.”

Groei

Hillenaar Outdoor is de snelst groeiende out-of-home exploitant van Nederland. ,,De basis van ons sterke netwerk ligt in de Randstad. Vanuit dit punt breiden we uit door heel Nederland, zo ook over zee.” Innovatie is belangrijk voor de onderneming. Digitalisering is hierbij een belangrijk speerpunt. ,,Naast bijna duizend traditionele Abri’s en Billboards in onder meer Zuid-Holland en Utrecht, hebben we veel nieuwe digitale media en grote digitale Reclamemasten.’’ Ook voor jongeren heeft Hillenaar Outdoor een speciaal netwerk, TENQ. Dit netwerk bestaat uit een netwerk met van 250 digitale schermen op middelbare scholen en ROC’s. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. ,,Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om samen met de adverteerder succesvolle campagnes te realiseren. Voor zowel landelijke, als regionale adverteerders.”

 

Wil je meer weten over onze Abri’s op Texel? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.