Hillenaar Outdoor breidt digitaal netwerk uit met A2-reclamemast bij Echt

Deze maand breidt Hillenaar Outdoor uit met een digitale reclamemast langs de A2 bij Echt. De mast is voorzien van twee extra grote digitale schermen van 100 vierkante meter per zijde.

De reclamemast is gelegen langs de A2, een belangrijke verbindingsweg tussen Zuid-Limburg en de rest van Nederland. De mast is sinds 1 mei operationeel en bereikt meer dan 1,8 miljoen passanten per twee weken. De nieuwe aanwinst verstevigt de positie van Hillenaar Outdoor in Zuid-Nederland, waar het outdoorbedrijf al een dubbelzijdig, digitale mast langs de A67 in Venlo exploiteert. “Het is een van de weinige digitale masten in de regio. De mast is daarom een uniek object dat het mogelijk maakt om een geanimeerde uiting uit te hangen. Wegens de hoge attentiewaarde is de A2 een sterke aanvulling op ons netwerk”, aldus Hillenaar.

Hillenaar Outdoor groeit gestaag door in digital out-of-home. De teller staat momenteel op zeven dubbelzijdige, digitale reclamemasten, meer dan 80 digitale abri’s en 180 digitale TENQ panelen door heel Nederland. Hillenaar: “Digital out-of-home staat bij ons hoog in het vaandel. We kunnen campagnes optimaliseren en het maakt adverteren op basis van dayparting, temperatuur en actualiteit mogelijk.” Naar verwachting volgen op korte termijn ook nieuwe digitale reclamemasten in Hoofddorp en Breda.