PERSBERICHT

Hillenaar introduceert special op busstation Arnhem

LEIDERDORP – Opnieuw introduceert Hillenaar Outdoor een eyecatcher op de Nederlandse out-of-home markt. Het bedrijf exploiteert per direct 52 Abri panelen op busstation Arnhem. ,,Deze zijn uitsluitend in zijn geheel te boeken en lenen zich uitstekend voor spectaculars”, zegt CEO Jeroen Hillenaar. Het station is een belangrijk knooppunt voor openbaar vervoer in het oosten van Nederland. ,,Met onze panelen genereren adverteerders direct impact. Op een ludieke manier.”

De special in Arnhem bestaat uit 4 wanden van 13 aaneengesloten abri panelen. Elke wand vormt één unieke uiting van 26m² en is daarmee een echte eyecatcher. ,,Het is een effect dat opvalt”, zegt Hillenaar. ,,De panelen zijn strak naast elkaar gepositioneerd. Direct naast de perrons. Reizigers rijden er langs en wachten er op hun aansluiting. Dat is een setting die erg geschikt is voor bijzondere visuals. Er is weinig overige afleiding dus de uiting valt op”, aldus Hillenaar. ,,De opzet zorgt voor een overweldigend effect waar passanten letterlijk niet omheen kunnen.” Inmiddels hebben diverse adverteerders de mogelijkheden van deze special ontdekt. Zo heeft Thermen Bussloo onlangs bewust gekozen voor een spectaculair op het busstation. ,,En ook Burgers’ Zoo maakt er gebruik van. Op een zeer effectieve manier die het publiek bijblijft. Het is voor de dierentuin een origineel platform om de lokale bevolking te bereiken.” Het team van Hillenaar adviseert adverteerders bij de creatie van artwork. ,,En we overleggen desgewenst voorbeelden. De juiste combinatie van posters is belangrijk om maximaal effect te sorteren.” De special in Arnhem is uniek in Nederland. ,,We combineren relevant bereik met innovatie en originaliteit. Dat is belangrijk voor Hillenaar. Ik ben dan ook zeer trots op deze toevoeging aan ons netwerk.”

Innovatie

Hillenaar Outdoor is relatief nieuw op de markt. Innovatie is belangrijk voor de onderneming. Naast bijna duizend traditionele Abri’s en Billboards in onder meer Zuid-Holland en Utrecht, is digitalisering een belangrijk speerpunt. ,,We exploiteren bijvoorbeeld een immens digitaal Billboard in het hart van Leiden”, vertelt Hillenaar. ,,En op de Pier in Scheveningen is geïnvesteerd in Digital City Abri’s.” Voor adverteerders die massaal bereik zoeken, biedt Hillenaar Reclamemasten aan in heel Nederland. ,,Onder meer langs de A5 in Amsterdam en naast de A4 bij Schiphol. Al onze masten worden gedigitaliseerd.” Voor jongeren is er het TENQ netwerk. ,,Dat bestaat uit ruim 250 digitale schermen op scholen voor voortgezet onderwijs.” Maatwerk is altijd het uitgangspunt. ,,In flexibiliteit en service ligt onze kracht. Voor iedere adverteerder en voor elk budget.”

Klik hier voor meer informatie over het busstation in Arnhem.