Hillenaar Outdoor werkt samen met Ticketveiling.nl, dé veilingwebsite waar tegen opbod een ruim aanbod aan tickets en producten worden aangeboden. Deze samenwerking biedt aanbieders ludieke kansen om tickets, arrangementen of producten te ruilen voor kwalitatieve outdoor campagnes. Deze campagnes zijn volledig op maat samen te stellen aan de hand van de gewenste doelstellingen. Denk aan exposure op bijvoorbeeld Abri’s, Billboards of zelfs Reclamemasten. Hillenaar Outdoor biedt daarnaast ook veel digitale out of home mogelijkheden aan. Dit alles kan zowel landelijk als regionaal worden in gezet.

Op deze manier vertaal je restcapaciteit naar mediawaarde waarmee je vervolgens de reguliere verkoop stimuleert. We kunnen daarbij selecteren op doelgroep, variërend van bijvoorbeeld shoppers en vrouwen met kinderen tot scholieren en forensen. De buitenreclame zorgt voor betalende klanten zonder dat daarvoor een out of pocket budget nodig is. De tickets, producten of arrangementen die je inbrengt in ruil voor de campagne worden door Ticketveiling.nl voor eigen rekening en risico aangeboden op de online veilingwebsite. Een effectieve constructie en de perfecte combinatie tussen on- en offline communicatie. In de campagne hoeft op geen enkele manier te worden verwezen naar Ticketveiling.nl en het resultaat van de veilingen heeft geen invloed op de mediawaarde.

Samenwerking Tripper.nl 

Naast Ticketveiling.nl heeft Hillenaar Outdoor ook een samenwerking met Tripper.nl, dé dealwebsite waarop tickets en producten voor een vaste lage prijs worden aangeboden. Mede door het ruime aanbod aan deals is Tripper.nl één van de snelst groeiende online platforms van Nederland. De samenwerking tussen beide partijen biedt de mogelijkheid om tickets, arrangementen of producten te ruilen voor kwalitatieve outdoor campagnes bij Hillenaar Outdoor. Aanbieders die Tripper.nl en Ticketveiling.nl in combinatie met een campagne bij Hillenaar Outdoor inzetten, genereren hiermee meer volume en realiseren een beter resultaat; zowel in omzet als in naamsbekendheid. De zogenoemde ruilconstructie blijkt zeer effectief en een mooie combinatie tussen on- en offline communicatie. Tripper.nl wordt niet vernoemd in de Outdoor campagne en ook het resultaat vanuit Tripper.nl heeft geen invloed op de vooraf bepaalde mediawaarde.

,,Service, flexibiliteit en maatwerk waren, zijn en blijven essentieel. We koesteren onze relaties en doen er alles aan om succesvolle campagnes te realiseren. Voor elke doelgroep. En zowel voor grote als kleine adverteerders.” aldus Jeroen Hillenaar.

Contact

Wil je meer weten? Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over!