Buitenreclame bedrijf uit Leiderdorp breidt opnieuw fors uit

Hillenaar Outdoor wint Abri aanbesteding in Nieuwegein

LEIDERDORP – Hillenaar Outdoor exploiteert vanaf 2020 negentig Abri’s en dertig vrijstaande (digitale) reclamevitrines in Nieuwegein. Dat heeft het buitenreclamebedrijf uit Leiderdorp vandaag bekend gemaakt. De onderneming heeft een aanbesteding gewonnen die een looptijd heeft van tien jaar. ,,We krijgen het exclusieve recht om Abri’s en vrijstaande reclamevitrines in Nieuwegein te exploiteren. Het gaat zowel om analoge als digitale objecten”, aldus algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,Deze concessie sluit perfect aan bij ons bestaande Abri netwerk in de provincie Utrecht.”

De concessie in Nieuwegein illustreert opnieuw de ambitie van Hillenaar Outdoor. ,,We zijn het snelst groeiende buitenreclamebedrijf van Nederland”, zegt de directeur. Hij liet in de strijd om Nieuwegein Exterion en Clear Channel Nederland achter zich. ,,Ik ben er trots op dat de gemeente voor onze onderneming gekozen heeft. Naast analoge Abri’s gaan we investeren in splinternieuwe en moderne Digital City Abri’s.” De dekking in de stad is optimaal, aldus Hillenaar. ,,Alle Abri’s bevinden zich op strategische plaatsen langs drukke wegen in de gemeente. Ideaal voor zowel regionale als landelijke campagnes.” Al langer exploiteert Hillenaar alle Abri’s langs provinciale wegen in Utrecht. ,,De concessie in Nieuwegein maakt onze positie in dit gebied nog sterker. We hebben adverteerders die dekking zoeken in Utrecht inmiddels veel te bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan Billboards op en rond het druk bezochte Jaarbeurs complex. Adverteerders die op zoek zijn naar bereik in de provincie Utrecht kunnen niet meer om ons heen. En vanzelfsprekend stopt het niet bij Nieuwegein. We blijven voortdurend kijken naar relevante uitbreiding van het Hillenaar netwerk.” De voorbereidingen voor het plaatsen en gereed maken van de nieuwe Abri’s is op dit moment in volle gang. ,,We verwachten met de exploitatie te kunnen starten in het eerste kwartaal van 2020. Adverteerders kunnen vanzelfsprekend nu al bij ons terecht voor advies en informatie over de concessie in Nieuwegein.”

Over Nieuwegein
Nieuwegein is een grote gemeente in het hart van Nederland. Er wonen ruim 63.000 mensen. ,,Het is een plaats die al langer op ons verlanglijstje stond.” De stad grenst aan onder meer Utrecht en Houten. ,,Een economisch zeer bedrijvige gemeente hetgeen het voor adverteerders interessant maakt om in Nieuwegein zichtbaar te zijn.” Met Abri’s kan dat op een overtuigende manier, aldus Hillenaar. ,,Enerzijds vanwege het volume – het gaat om maar liefst negentig objecten – en anderzijds door de uitstraling ervan. We investeren in moderne en deels digitale vormgeving die past bij deze tijd. Ik ben dan ook zeer blij met deze concessie omdat we opnieuw en aantoonbaar van meerwaarde zijn voor landelijke adverteerders.” Ook selectieve campagnes zijn mogelijk, benadrukt Hillenaar. ,,Onze media zijn tevens geschikt voor het regionale midden- en kleinbedrijf. Of het nu gaat om die ene Abri op de hoek in een winkelgebied of een grote campagne, onze accountmanagers zijn adverteerders graag van dienst. Maatwerk is altijd het uitgangspunt want het gaat uiteindelijk om resultaat.”